Selvbetjening

Del:

På Selvbetjening kan du:

  • Udfylde dit dagpenge- eller efterlønskort
  • Søge om feriedagpenge
  • Søge om arbejdsmarkedsydelse
  • Komme i kontakt med os
  • Finde vores elektroniske blanketter 
  • Se dine personlige- og medlemsoplysninger
  • Få oplysninger om dit kontingent
  • Se dine udbetalingsspecifikationer

Du skal bruge NemID for at logge på Selvbetjening

 

Log på Selvbetjening her

 

Skifter du adresse får vi automatisk oplysningerne fra Folkeregisteret. Mail og telefonnummer har du selv mulighed for at rette i selvbetjeningssystemet.

Vær opmærksom på at dagpenge- og efterlønskort først bliver tilgængeligt i Selvbetjening fra den næstsidste søndag i måneden, når ydelsesperioden slutter. Den næste periode starter mandagen efter.

Tags: Dagpenge, Efterløn, Ferie/feriedagpenge, Medlemskab

Tegning: Stine Spedsbjerg

Relateret indhold

Ferie og feriedagpenge
Alle, der arbejder som lønmodtager optjener ret til ferie med feriepenge fra den eller de arbejdsgivere, de har været arbejdet for i det foregående ferieoptjeningsår. De penge, der udbetales...
Læs mere
Hvornår kan du få efterløn
Din efterlønsalder afhænger af, hvornår du er født. Her kan du læse mere om, hvornår du har ret til efterløn. Efterlønsordningen er ændret og derfor afhænger reglerne af din alder. For dig...
Læs mere
Arbejde og efterløn
Regler for arbejde i efterlønsperioden på AJKS.dk. Læs mere om lønarbejde, andre indtægter, selvstændig virksomhed og dets betydning for efterlønnen.
Læs mere

Relaterede nyheder

Individuelt forløb: Sporskifte og kompetenceoverblik
Er du uklar på, hvordan du bringer dig selv og dine kompetencer i spil til nye jobmarkeder, så er samtaleforløbet "Sporskifte og kompetenceoverblik" måske noget for dig.
Læs mere
En a-kasse, der skaber værdi for medlemmerne
Det er med a-kasser, som det er med brandforsikring: I det øjeblik, huset brænder, er det for sent at tegne forsikring. Og i det øjeblik, ledigheden sætter ind, er det nødvendigt at være med...
Læs mere
Gratis kursus: Få job i en SMV
Sammen med Akademikerkampagnen vil AJKS gerne invitere til et gratis todages kursus i opsøgende virksomhedskontakt målrettet små og mellemstore virksomheder. UPDATE: Kurset er fuldt booket.
Læs mere