Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Datapolitik og brugen af cookies

AJKS videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi behandler dine data fortroligt og naturligvis i henhold til persondataloven. Bliv klogere på vores datapolitik og brug af cookies nu.

Datapolitik 

Resume: 

AJKS videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi behandler dine data fortroligt og naturligvis i henhold til persondataloven.

Vi bruger alene de oplysninger, som du selv afgiver, når du opdaterer din medlemsprofil eller benytter dig af vores ydelser til at målrette vores information og tilbud til dig.

Nedenfor kan du læse vores politik på området.

1. Formål

Formålet med AJKS´ persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Det er AJKS målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, hvordan de videregives eller opbevares.

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

2. Hvilke personoplysninger indsamler AJKS?

AJKS har brug for visse personoplysninger for at kunne administrere dit medlemskab, levere målrettet information, ekspedere bestillinger og øvrige tjenester til dig. AJKS indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en ydelse til dig.

3. Hvordan indsamler AJKS personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med din indmeldelse eller hvis du interagerer med AJKS, fx når du tilmelder dig et arrangement, anvender hjemmesiden cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie.

En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en web-server og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

For hvert besøg på hjemmesiden – uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie – opbygger AJKS logstatistik. Logstatistik betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

4. Sikkerhed

AJKS har implementeret såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at de fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven om behandling af personoplysninger.

5. Links

Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på sådanne links, bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders persondatapolitik, da deres procedure for indsamling og behandling af personoplysninger kan adskille sig fra AJKS

6. Opdatering af og indsigt i oplysninger

Som registreret hos AJKS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Betina Nielsen via e-mail: ajks@ajks.dk  eller telefon 33 42 80 01

7. Kontakt AJKS

Hvis du har spørgsmål til nærværende persondatapolitik, vores behandling af personoplysninger eller dit forhold til AJKS i øvrigt, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til os på ajks@ajks.dk eller tlf. 33 42 80 01.

Cookie - hvad er det?

En cookie er en tekstfil. Den giver os mulighed for at gemme viden om din adfærd på ajks.dk

Ifølge webstatistikken kan vi forbedre siden, så du kan komme nemmere til de informationer, du søger. 

Slet cookies - hvordan?

Hvis du ikke ønsker cookies, kan du slette det fra din computer. Hvordan du sletter cookies afhænger af, hvilken browser du bruger.

Er du en PC-bruger med nyere browser kan du slette dine cookies ved at klikke på genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

Virker genvejstasterne ikke eller bruger du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på de relevante links:

Fandt du den information du søgte