Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

OBS!!! Fuldt booket! Julefrokost for ledige i AJKS

Er du ledig - og mangler du nogle at holde julefrokost med? AJKS holder julefrokost for ledige medlemmer torsdag den 12. december.

AJKS holder julefrokost for alle ledige medlemmer

AJKS inviterer alle ledige medlemmer til julefrokost

Hvornår

12. december 2019 13:00-16:00

Hvor

Gl. Strand 50, 1202 København K Vis på kort

Pris

Gratis

Type

Julefrokost

December måned står i julefrokostens tegn. Mange arbejdspladser holder arrangementer for at anerkende deres medarbejderes indsats, styrke sammenholdet og skabe stærkere relationer. Så det er ikke kun lønsedlen, der forsvinder, når du står uden job. Du savner ofte også det sociale samvær - især i december, hvor det er kutyme at gå til julefrokost. Men sådan behøver det ikke at være.

 

Ledige har også brug for fagligt netværk og socialt samvær

Det er hårdt at være aktivt jobsøgende, og der bliver lagt mange timer, sved og tårer i arbejdet. Samtidig er det en af de perioder i livet, hvor man har mest brug for netværk og sammenhold.

Derfor holder AJKS julefrokost for vores ledige medlemmer torsdag den 12. december fra kl. 13-16. For vi vil også gerne anerkende din indsats og hjælpe dig med at finde julestemningen frem.

Så hvis du har lyst til en festlig eftermiddag med lækker mad, god stemning og hygge, så tag med til julefrokost for ledige i AJKS.

 

Vil du være med til at pynte op?

Hvis du har lyst til at komme tidligere og hygge med at pynte op og dække bord, så kom allerede kl. 12.15 -og giv en hånd med mens vi hører julesange. Så er julestemningen sikret.

Denne blok er defekt eller manglende. Du kan mangle indhold eller også kræves der, at du aktiverer det oprindelige modul.