Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Webinar: Velkomstmøde for studerende på Designskolen Kolding

Få indblik i dine muligheder for at arbejde, mens du er i dagpengesystemet, samt om KUFA's produktionsvirksomhed KKKART - en virksomhed, der giver kunsthåndværkere og designere mulighed for ordentlige arbejdsvilkår i forbindelse med deres arbejde.

Hvornår

28. marts 2023 15:00-16:30

Hvor

online

Type

Webinar

Første del:
Som medlem i AJKS kan du få dagpenge, når du er færdig med din uddannelse.   

Vi fortæller om medlemskabet – og du får indblik i dine muligheder for at arbejde, mens du er i dagpengesystemet og også: 

Hvordan er reglerne for selvstændig bibeskæftigelse?
Hvad skal du være opmærksom på?
Fordele og ulemper


Anden del:
KUFA – Kunstnernes Fagforening arbejder for bedre arbejdsvilkår for kunstnere, kunsthåndværkere og designere. Vi orienterer om de praktiske vilkår som man møder efter endt uddannelse – bl.a.:

  • Beskæftigelsesmuligheder
  • Lønmodtager vs. selvstændig?
  • Hvordan tilrettelægger jeg mit arbejdsliv bedst muligt?

De fleste kunstnere, kunsthåndværkere og designere, har uddannet sig for at lave kunst, kunsthåndværk og design, ikke administrativt arbejde.

KUFA ejer produktionsvirksomheden KKART, - en virksomhed, der giver mulighed for ordentlige arbejdsvilkår i forbindelse med kunstproduktion. Hos KKART udfører du det kunstneriske arbejde, og det administrative personale holder styr på den bureaukratiske og administrative del. 

Første del som starter kl. 15:00 afholdes af Gitte Nielsen, a-kasse vejleder i AJKS. Anden del som starter kl. 15:45 afholdes af Signe Klejs, forperson for KUFA.