Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Ledig stilling: Digital kommunikatør til A-kassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog (AJKS)

Har du styr på data, SoMe, web og digital content marketing - og kan du formidle værdien af et a-kassemedlemskab?

Kan du svare ja, så er du måske den ekstra kollega, som vi står og mangler.  Arbejdsopgaverne for AJKS er at skabe værdi for medlemmerne både med udbetaling af dagpenge og hjælp til at komme videre i arbejdslivet. Vi opruster og søger en kollega, der kan hjælpe med at kommunikere vores indsatser, indsamle og analysere data fra vores digitale kanaler samt hverve nye medlemmer.

Jobbet

Du vil ikke få 2 ens arbejdsdage. Nogle dage vil du producere content, optimere SEO eller analysere data - og andre dage hverve nye medlemmer. Du bliver en af del af et lille kommunikationsteam i en a-kasse bestående af ambitiøse og empatiske kollegaer, som arbejder tæt sammen om udviklingen af AJKS´ tilbud til medlemmer og kommunikation. Vi er på udkig efter en kollega, der er stærk til data og på den baggrund kan planlægge kommunikationsaktiviteter, der styrker AJKS’ synlighed og position som A-kassen for selvstændige og professionelle i medie og kommunikationsbranchen.  

Dig

Vores ønsker til en ny kollega:

  • Stærk til medlemskommunikation og marketing
  • Erfaring med CMS (gerne Drupal), SEO, Google Analytics og Facebook Manager
  • Skarpe formuleringsevner med en fejlfri pen
  • Kendskab og indsigt i arbejdsmarkedet for AJKS’ medlemmer – og nye tendenser på området.

AJKS

AJKS er a-kassen for professionelle i medie- og kommunikationsbranchen. Vi er en niche-a-kasse, der er specialister i at vejlede medlemmer inden for formidlingsområdet. Vi har et tæt samarbejde med fagforbundene Kommunikation og Sprog og Dansk Journalistforbund. Vi har 25.000 medlemmer, der beskæftiger sig med en lang række fag indenfor formidling.

 

Du vil få god løn, 35 timers arbejdsuge samt syv ugers ferie.

Hvis du synes, du er den rette kandidat til jobbet, så send os din ansøgning til hr@ajks.dk.

Vi skal have din ansøgning senest søndag den 8. november 2020.

Første samtale bliver holdt torsdag den 19. november, og en eventuel anden samtale bliver holdt tirsdag den 23. november 2020.

Tiltrædelse den 1. januar 2021.

Adressen er Gl. Strand 44.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt Sekretariatschef Betina Nielsen på 3342 8001.

Du kan læse mere om os på www.ajks.dk og på www.facebook.com/AJKS.dk

MEDLEMSTILBUD TIL DIG FRA AJKS KARRIERE

Jacob Nielsen

FAGLIGE ARRANGEMENTER

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Jacob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karrierevejledning, din egen a-kassevejleder - og bliv del af et stærkt, fagligt netværk for professionelle inden for medier og kommunikation.