Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Rekruttering for virksomheder

Har din virksomhed brug for en ekstra medarbejder til at løse formidlingsopgaver, så kan AJKS hjælpe dig med at finde den rette person.

AJKS er a-kassen for professionelle i medie- og kommunikationsbranchen og repræsenterer knivskarpe journalister, kommunikatører, tv- og filmmagere, grafikere, webredaktører, digitale designere, oversættere, tekstforfattere, markedsføringstalenter og kunstnere. Vores medlemmer har kompetencerne og erfaringerne til at løse alle typer formidlingsopgaver.

Vi tilbyder:

  • Udsøgning af egnede kandidater til løsning af diverse formidlingsopgaver
  • Formidling af jobopslag, freelanceopgaver eller vikariater
  • Information om og hjælp til at benytte tilskudsordninger ifm. ansættelser (virksomhedspraktik, løntilskud eller InnoBoosteransættelser)
  • Sparring og dialog om, hvad vores medlemmer kan bidrage med i forhold til jeres virksomhed, produkt eller kunder

Vil du vide mere, eller har du behov for gratis hjælp til at finde din næste medarbejder, så send os en mail eller ring til os for at få en uddybende snak.

AJKS har allerede hjulpet flere virksomheder med at finde deres nye medarbejdere.

Kommunikationschef Lene Kristiansen, Balslev

”I forhold til at anvende andre rekrutteringsveje går det ret nemt, og jeg synes bestemt også, at andre arbejdsgivere skal benytte sig af muligheden”.

Redaktør René Dandanell, Danmarks Fiskeriforening

”Når vi valgte en sådan model, var det ud fra en betragtning om, at AJKS om nogen må have øje for, hvad det er for nogle kandidater, man skal finde og udsøge til de konkrete stillinger”.

CEO Niels-Erik Wischmann, Wischmann Innovation

”Da vi startede et stort projekt, der krævede dygtige kommunikationsfolk, mødte jeg en karrierevejleder fra AJKS. Her mødte jeg som arbejdsgiver oprigtig interesse, ikke kun for at få et medlem i arbejde, men også for min virksomheds situation. Det førte til, at jeg fik en række kandidater til mulig udvælgelse.

I vores tilfælde endte det med, at vi fik en åben, men ikke særlig rutineret ny udklækket journalist ind på arbejdspladsen. Han er nu fastansat og uundværlig for vores mindre virksomhed. Selv fortæller han, at hans chance med første virksomhedspraktik har ført til et job, hvor han både kan bruge sine journalistiske færdigheder, men nu med mange, mange flere kompetencer tilkoblet. Derfor: Tak til AJKS!”

Kontakt AJKS karriereteam for hjælp til rekruttering

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, så kontakt karriereteamet på telefon 3342 8001 eller send os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Fandt du den information du søgte

Jacob Nielsen

FAGLIGE ARRANGEMENTER

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

ARTIKLER OM KARRIERE OG JOBSØGNING

Få tips til din jobsøgning og karriere fra AJKS' karrierevejledere i vores arkiv, hvor vi deler artikler, videoer og guides. 

AJKS kender dit fag. Derfor henvender flere virksomheder sig til AJKS, når de har ledige stillinger. 

Vil du vide mere om, hvordan AJKS understøtter rekruttering og formidling af jobs?