Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

AJKS' Kernefortælling

Her kan du læse AJKS' kernefortælling eller med andre ord vores mission. Det er en fortælling om, hvem vi er - og hvad vi gør.

Hvis du er interesseret, så kan du også læse:

AJKS' værdier

AJKS' strategi 

Som medlem i AJKS oplever du hurtigt, hvad det vil sige at være medlem af en niche a-kasse med fokus på den enkelte.  

Du har fra start din egen personlige a-kassevejleder, der kan hjælpe dig med lige præcis de udfordringer, du står overfor, hvad enten du kommer fra en baggrund som studerende, nyuddannet, lønmodtager, selvstændig eller atypisk beskæftiget.  

Vi har et dybtgående kendskab til faget, arbejdsmarkedet og a-kasseverdens muligheder og begrænsninger, som kommer dig til gavn, når du får brug os. 

Der er mange andre, der er større end os, og det er fint. Med 25.000 medlemmer indenfor kommunikation, medier og sprog har vi fundet et smalt lille sted, som vi er specialister i.  

Og for et prisbilligt og konkurrencedygtigt kontingent får du både dagpenge til tiden samt professionel og personlig service, når du skal bruge os.   

Selvom vores kernefunktion er korrekt og punktlig udbetaling af dine dagpenge, er vi også en professionel sparringspartner for dig.  

Er du det rigtige sted i dit arbejdsliv og har du overblik over dine kompetencer? AJKS’ karrierevejledere står klar til at rådgive dig ift. din valgte karrierevej eller nye spændende muligheder. 

Gennem samarbejder med forbundene KS, DJ og diverse uddannelsesinstitutioner klæder vi dig bedst på til et mangfoldigt arbejdsliv, og du få gratis adgang til et væld af arrangementer, workshops og efteruddannelse. 

Vi bruger beskæftigelseslovgivningen hver dag i vores rådgivning af medlemmerne, og vi kender de konsekvenser, den kan medføre. Så når dagpengeområdet eller ledighed er til debat i medierne, blander vi os og taler medlemmernes sag. For det at være medlem af en a-kasse er et trygt sikkerhedsnet, og det skal det blive ved med at være. Det tør vi sige højt, og vi indgår i strategiske samarbejder med andre a-kasser og interessenter for proaktivt at arbejde for at få medlemmernes behov på den politiske og offentlige dagsorden, så vi kan forbedre og opretholde vilkårene i dagpengeland. 

Som specialister i medlemmernes fag og jobmarked er vi også i bred kontakt med virksomheder, uddannelsesinstitutioner og relevante interessenter for at skabe nye konstellationer, hvori medlemmernes kompetencer kan skabe værdi og synergi til glæde for både medlemmer og virksomheder.