Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
I AJKS er vi 5 karrierevejledere. Vi tilbyder individuel karrierevejledning, rådgivning om fx virksomhedspraktik, afholder vi gå hjem-møder og mange andre aktiviteter.

Mød karriereteamet

I AJKS er vi fire/fem karrierevejledere med indgående kendskab til de brancher vores medlemmer arbejder indenfor. Ud over at tilbyde karrierevejledning til vores medlemmer, arbejder vi i AJKS’ karriereteam med at udvikle medlemstilbud, udarbejde guides og rekrutteringsanalyser, analyser af vores freelancere og selvstændiges arbejdsliv og så afholder vi en lang række workshops, webinarer og events. Læs mere om hvad du kan bruge AJKS’ karriereteam til nedenfor.

 

Brug AJKS’ karriereteam som sparringspartner på:

  • din jobsøgning
  • dine karrierevalg
  • din trivsel
  • dit materiale
  • dine ambitioner om at starte op som freelancer eller selvstændig

Eller hvis du har spørgsmål om

  • Aktivering, virksomhedspraktik eller løntilskud
  • Efteruddannelse og kurser
  • Dine rettigheder og pligter i jobcenterregi

Læs mere om karrierevejledning og muligheden for at få feedback på din ansøgning og dit CV

Viden og netværk

Søger du ny viden om dit fag, eller ønsker du at læse om de bedste råd til at komme videre i job så kan du dykke ned i vores inspirerende artikler, analyser og guides.

Du kan også møde os og netværke med andre medlemmer, når vi afholder workshops, webinarer og events. Hold øje med vores arrangementskalender.

Vi afholder en lang række webinarer og workshops om alt fra SEO & Content til, hvordan du 'Brænder igennem til jobsamtalen'. Med andre ord tilbyder vi både webinarer og workshops, der har fokus på jobsøgningsmetoder og som kan hjælpe dig hurtigere og bedre i job, og så mere faglige webinarer og workshops, der giver dig et fagligt løft eller nye redskaber og viden.

Har du spørgsmål eller ønsker at booke en karrieresamtale så send en besked på karriereteam@ajks.dk eller kontakt os på telefon 3342 8001

 

Er du medlem af Dansk Journalistforbund så husk at du også der, har mulighed for at booke karrieresamtaler, få feedback, deltage i events m.m.

MEDLEMSTILBUD TIL DIG FRA AJKS KARRIERE

Medlemstilbud fra AJKS' karriereteam

Karriereteamet er eksperter i at vejlede dig om jobsøgning og karriere. Vi tilbyder blandt andet