Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Søren Cronwald

Karrierevejleder, København

Thomas Tolstrup

Om mig

Søren er uddannet ICC coach og har afsæt i 4000+ karrieresamtaler og arbejder med et anerkendende og handlingsorienteret fokus, med henblik på at understøtte din motivation og fremdrift i job- og karrieremål.

De tre M'er – Motivation, Metoder og Materiale – er pejlepunkter for Sørens karrierevejledning. Hvert M udgør en bærende funktion i din jobsøgningsplatform.

Bonusinfo: Husk at få kroppen med – jobsøgning handler også om energi og trivsel.

Sørens egne erfaringer er hentet fra otte år i medie og marketingbranchen, hos bureauer som Mediacom og MEC samt virksomheder som SBS og Clear Channel. Dertil snart ni år i beskæftigelsesbranchen – projektleder hos AS3, konsulent hos Great Place to Work og nu vejleder i Karriere & kommunikation hos AJKS.

Udover en ICC coachuddannlesen, har Søren en 2-årig psykoterapeutisk grunduddannelse (afsæt i gestalt, kognitiv, narrativ og systemisk teori), Mentorcertificering og er uddannet procesfacilitator.

Hvis du vil booke en individuel samtale med en fra AJKS' karriereteam, så send os en mail. Skriv gerne i mailen, hvor i landet du befinder dig. 

Arrangementer