Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

AJKS for ledere

Kompetenceudvikling, netværk og fagligt fællesskab - AJKS har mange fordele for dig, der er leder. Bliv klogere på, hvad AJKS tilbyder dig nu.

Seks grunde til, at AJKS (også) er for dig, der er leder:

  1. AJKS er billigere end andre a-kasser for ledere
  2. Du kan tegne en lønsikring ved siden af dagpengene via vores aftale med Topdanmark
  3. Du får adgang til et stort fagligt netværk med andre inden for medier og kommunikation
  4. Du har en personlig a-kassevejleder, der kan rådgive dig ud fra din situation
  5. Du kan få gratis karrierevejledning og kompetenceafklaring, hvis du bliver ledig
  6. Du får en a-kasse med indgående kendskab til dit fag  

AJKS er billigere end andre a-kasser for ledere

AJKS koster 468 kroner om måneden (2023) for fuldtidsforsikrede. Det er billigere end andre a-kasser for ledere. Og skulle du få brug for dagpenge i en periode, svarer det beløb, du indbetaler til a-kassen i løbet af seks år, til dét, du får udbetalt på 1 måneds dagpenge.

Din a-kasse er et økonomisk sikkerhedsnet

A-kassen er dit sikkerhedsnet og din forsikring – også for dig, der er leder. At være medlem af en a-kasse er lidt som at tegne en brandforsikring. De færreste forventer, at huset brænder, men er uheldet ude, er det godt at have en forsikring, så du ikke står uden tag over hovedet.

Samtidig har du mulighed for at tegne en lønsikring ved siden af dine dagpenge via vores samarbejde med Topdanmark. 

Gratis juridisk hjælp – og karriereudvikling

I AJKS har vi både en afdeling med karrierevejledere og a-kassevejledere. Derfor kan du både få rådgivning i forhold til dagpengerettigheder og i forhold til kompetencer og karriere. Som medlem er det også gratis at deltage på gå-hjem møder, faglige møder og workshops, der kan opgradere dine kompetencer og udvikle din karriere. Skulle du blive ledig, står vores karrierevejledere klar til at rådgive dig i forhold til kompetencekortlægning og karriereudvikling. 

Et fagligt netværk med branchens bedste kompetencer

AJKS er specialiseret inden for medier og kommunikation. Derfor kender vi dit fag, marked og branche.

Du er en del af et fagligt netværk med knap 25.000 andre professionelle inden for kommunikation og medier. Vi mødes fx i vores LinkedIn gruppe for medlemmer, til workshops og gå-hjem møder. Dét, at du er i en a-kasse med andre, der har samme faglighed som dig selv, er en af de fordele vores medlemmer ofte fremhæver ved AJKS.

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Faglige og sociale arrangementer

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Alle medlemmer kan benytte sig af AJKS' karriererådgivning.

Mød karriereteamet

Vi kan vejlede dig om jobsøgning, ansøgninger og karriere, samt håndtere individuelle problemstillinger ud fra et work/life balance perspektiv.

Mød karriereteamet 

Gå ikke glip af sikkerhedsnettet som soloselvstændig eller freelancer. Bliv medlem af AJKS - en af de billigste a-kasser.

Der kan ske uforudsete ting... 

Det er svært at forudse finanskriser og sygdom, og derfor er a-kassemedlemskabet et af de bedste sikkerhedsnet, du kan få. 
I AJKS får du branchespecifik rådgivning og karrierevejledning samt kursustilbud og netværksarrangementer. 

Meld dig ind her