Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Meld dig ind

Vil du være medlem af a-kassen for professionelle i medie- og kommunikationsbranchen?

Meld dig ind i AJKS

Derfor AJKS

A-kasser udbetaler dagpenge. AJKS gør meget mere end det. AJKS er a-kassen for professionelle i medie- og kommunikationsbranchen samt for sproguddannede.

At tegne medlemskab af en a-kasse er det samme som at have en forsikring. Det er en beskyttelse, som de færreste håber at gøre brug af, men som en del får brug for.

AJKS organiserer formidlere, så uanset om du arbejder som journalist, kommunikatør, translatør, fotograf eller noget femte eller sjette, så kender AJKS dit fag.

Høj tilfredshed, lavt kontingent og god service

Ifølge vores medlemmer er vi mere end bare en a-kasse, og de anbefaler os gerne til dem, de kender. Det ses i vores årlige tilfredshedsundersøgelse, som du kan finde lige her.

Derudover er vi prisbillige sammenlignet med mange andre a-kasser. Selvfølgelig uden at gå på kompromis med den gode service. Alle AJKS-medlemmer har nemlig sin egen personlige a-kassevejleder, der kan rådgive det enkelte medlem om gældende dagpengeregler og muligheder. 

Det får du 

Alle medlemmer får løbende:

  • Invitationer til gå-hjem-møder og faglige arrangementer
  • Muligheder for at deltage i netværksarrangementer
  • Nyhedsbreve med karrierefremmende artikler
  • Tilbud om at deltage i workshops
  • Adgang til lukket LinkedIn gruppe blandt andet med stillingsopslag
  • Mulighed for at tegne fordelagtig lønsikring

Desuden har ledige følgende tilbud:

  • Individuel karrierevejledning
  • Sparring på udarbejdelse af CV'er og ansøgninger
  • Kompetence-afklaring

Udover at have nogle af Danmarks mest tilfredse medlemmer, er AJKS også en af landets billigste a-kasser. Det koster 468 kroner pr. måned at være medlem af AJKS.

Er du studerende? AJKS er gratis, mens du studerer

Det er en rigtig god idé at tegne et studiemedlemskab i AJKS, mens du stadig studerer.

Når du har været studiemedlem i over et år (365 dage), kan du se frem til at få dagpengeret fra første dag, du er ledig, når du er færdiguddannet. Du kan læse mere om studiemedlemskabet lige her >

Læs mere om AJKS' priser

Hvad med fagforening?

AJKS er en a-kasse. Vi er ikke en fagforening, som fx tager sig af overenskomster. Men vi samarbejder med Dansk Journalistforbund og Kommunikation & Sprog. Det er de to forbund, der kender de arbejdsmarkeder, hvor vores medlemmer er beskæftigede. Vi vil altid anbefale vores medlemmer at være medlem af en af de to organisationer – men du kan sagtens være medlem af AJKS, selvom du er medlem af en anden fagforening, eller hvis du slet ikke har en fagforening.

Fandt du den information du søgte