Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
'
AJKS Podcast

AJKS Podcast

AJKS Podcast

Serie | Succes i dagpengeland

Efter eksamensbeviset landede i indbakken, fejringen er overstået og sommerferien afholdt, indtræffer en ny hverdag, når du som dimittend træder ind i dagpengeland. Denne serie er til dig, der er nysgerrig på at høre, hvordan andre AJKS-medlemmer oplevede deres første tid på dagpenge.

Hvad lærte de undervejs, hvilke vigtige vendepunkter havde de undervejs, og vigtigst: hvad vil de give dig af gode råd?

Serie | Studiepanelet

Som studerende er du godt i gang med at lægge stenene til din fremtid, og der opstår helt sikkert mange spørgsmål undervejs - om alt fra karakterer til trends. Svarene kan være svære at finde, men i AJKS hjælper vi dig tættere på det arbejdsliv, du drømmer om, når studiet er overstået.  

Lyt med i studiepanelet, hvor vi sammen med branchefolk svarer på spørgsmål fra studiemedlemmer og udveksler erfaringer, råd og tips undervejs.

Vi hjælper dig med fx kompetenceafklaring, sporskifte og jobsøgningsstrategi - eller lige det, du har behov for. 

Book karrierevejledning

Er du ledig, kan du få individuel vejledning. Vi hjælper dig med fx kompetenceafklaring, sporskifte og jobsøgningsstrategi - eller lige det, du har behov for. 

Meld dig ind i AJKS

Bliv medlem

Få karrierevejledning, din egen a-kassevejleder - og bliv del af et stærkt, fagligt netværk for professionelle inden for medier og kommunikation - til en af de laveste priser på markedet.

Meld dig ind nu

Få karrierevejledernes guides og artikler til jobsøgning, arbejdsliv, karriere og meget mere.

Artikler om karriere og jobsøgning

Få tips til din jobsøgning og karriere fra AJKS' karrierevejledere i vores arkiv, hvor vi deler artikler, videoer og guides.