Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Gratis tilbud for virksomheder: AJKS rekruttering

Når du har brug for eksperter og professionelle til at løse dine formidlingsopgaver, kan du kontakte AJKS og få gratis hjælp til rekruttering. Se, hvad vi tilbyder i artiklen her, og læs mere om, hvilke profiler vi kan hjælpe dig med at finde.

Leder du efter den rette profil til din jobåbning? Få hjælp af AJKS - ganske gratis

Hvad er AJKS?

AJKS er a-kassen for professionelle indenfor medier, kommunikation, marketing og sprog.

Vi repræsenterer knivskarpe journalister, kommunikatører, tv- og filmmagere, grafikere, webredaktører, digitale designere, oversættere, tekstforfattere, markedsføringstalenter og kunstnere. Vores medlemmer har kompetencerne og erfaringerne til at løse alle typer formidlingsopgaver.

Få gratis hjælp til rekruttering

Har du brug for professionelle til at løse dine opgaver indenfor kommunikation eller marketing?

I AJKS vil vi gerne hjælpe dig med din rekrutteringsproces - ganske gratis. Det er en fordel for dig, der har en mindre virksomhed og som måske skal ansætte en ny type faglighed for første gang, da vi kan rådgive dig om, hvilken profil du skal bruge.

Men vi hjælper alle typer virksomheder, der har et behov for at rekruttere kandidater indenfor vores medlemmers fagligheder. Længere nede på siden kan du se et udsnit af de virksomheder, vi har samarbejdet med. 

Kun 3 % af de adspurgte i vores rekrutteringssurvey (besvaret af 250 arbejdsgivere) benytter sig af a-kasser og fagforbund i rekrutteringsprocessen, hvorimod mange af de 'klassiske' rekrutteringskanaler stadig fylder. Læs en kort opsummering af surveyet her, hvor du også kan hente inspiration til din næste rekrutteringsproces

Vi kan hjælpe din virksomhed med: 
 

  • Udsøgning af egnede kandidater til løsning af diverse formidlingsopgaver
  • Formidling af jobopslag, freelanceopgaver eller vikariater blandt vores medlemmer
  • Information om og hjælp til at benytte tilskudsordninger ifm. ansættelser (virksomhedspraktik, løntilskud eller InnoBooster-ansættelser)
  • Sparring og dialog om, hvad vores medlemmer kan bidrage med i forhold til jeres virksomhed, produkt eller kunder

Vi kan også rådgive dig om stillingsopslag til specifikke fagligheder, som går ind under AJKS-medlemmernes fagligheder. Se fx vores tips til det gode stillingsopslag her 

Skal vi hjælpe dig med at finde dit næste formidlingstalent? 

Vil du høre mere om samarbejdsmulighederne med AJKS rekruttering, så kontakt AJKS' karriereteam på telefon 3348 8925 / 3348 8913 eller send os en mail, hvor vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Vi har allerede hjulpet disse virksomheder:

AJKS handlede med det samme, da vi manglede en kommunikationskonsulent til et kortere vikariat. Vi fik hjælp til et målrettet LinkedIn-opslag, og i løbet af et par dage modtog vi de første CV´er fra kvalificerede kandidater.
AJKS holdt kontakt og viste interesse for ansættelsesprocessen, og oplevelsen var et smidigt og professionelt samarbejde, der skaffede os den helt rigtige kandidat på meget kort tid. AJKS’ rådgivning og LinkedIn-side vil vi benytte os af igen.
Kim Serup Rasmussen
Region Hovedstaden
”Da vi startede et stort projekt, der krævede dygtige kommunikationsfolk, mødte jeg en karrierevejleder fra AJKS. Her mødte jeg som arbejdsgiver oprigtig interesse, ikke kun for at få et medlem i arbejde, men også for min virksomheds situation. Vi fik en åben, men ikke særlig rutineret nyudklækket journalist ind på arbejdspladsen. Han er nu fastansat og uundværlig for vores mindre virksomhed. Derfor: Tak til AJKS!”
Niels-Erik Wischmann
CEO, Wischmann Innovation
”Når vi valgte en sådan model, var det ud fra en betragtning om, at AJKS om nogen må have øje for, hvad det er for nogle kandidater, man skal finde og udsøge til de konkrete stillinger”.
René Dandanell
Redaktør, Danmarks Fiskeriforening
Måske er vejen til din næste ansættelse gennem virksomhedspraktik eller løntilskud. Læs mere om dine muligheder her.

Om løntilskud og virksomhedspraktik

Vil du vide mere om dine muligheder for at ansætte en medarbejder i løntilskud? Du kan ansætte en medarbejder i løntilskud hos både offentlige og private arbejdsgivere,
herunder også i enkeltmandsvirksomheder. Arbejdet skal udføres i Danmark.

Læs videre her

Hent vores flyers om mulighed for at få gratis hjælp til at rekruttere din næste medarbejder

Download flyer om gratis hjælp til rekruttering

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at finde det rette match - kvit og frit. 

Download flyer om annonceringsmuligheder
Download flyer om rekrutteringsmuligheder

AJKS' rekrutteringsteam hjælper dig med alt fra annoncering til at udvælge det rigtige match. Tag fat i Søren eller Rasmus og hør om dine muligheder.

Kontakt vores rekrutteringsteam

AJKS hjælper dig med alt fra annoncering til at udvælge det rigtige match. Det er gratis for virksomheder. 

Kontakt os her