Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Få feedback på dit CV og din ansøgning

Er du i tvivl om, hvordan du skriver en god ansøgning og laver et målrettet CV? Har du sendt et utal af ansøgninger afsted uden at blive kaldt til samtale?

Så kan du få hjælp af AJKS’ karrierevejledere, der med indgående branchekendskab tilbyder feedback på dit materiale – også inden du sender det afsted til arbejdsgiveren. Øg dine chancer for at komme igennem ansøger-nåleøjet med et knivskarpt CV og ansøgning. Få feedback på dit materiale; det kan gøre en afgørende forskel!

Det er nemt at få feedback på CV og ansøgning 

Du sender blot dit målrettede CV, et udkast til en ansøgning og stillingsopslaget til vores mail, karriereteam@ajks.dk, så hører du fra os inden for 2-4 arbejdsdage. 

Hvordan optimeres dit materiale når du får feedback?

Når vi gennemgår dit CV og din ansøgning, kigger vi blandt andet efter: 

  • hvor godt er matchet mellem din ansøgning og opgaverne i stillingsopslaget?
  • fremhæver dit CV og din ansøgning din profil og faglighed optimalt?
  • er dit ansøgningsmateriale overskueligt og er det nemt at skimme for den travle HR-chef eller din kommende chef?
  • skriver du dig ind i fremtiden i jobbet og har du styr på din motivation

Få flere tips til dit CV i karrierevejleder, Søren Cronwalds artikel: "Det gode cv - Fremhæv dine kompetencer" og hent vores guides til at brænde igennem med din ansøgning og dit CV.

 

Medlemmer siger

Tusind tak for en rigtig god og grundig feedback. Det er en kæmpe hjælp!
Christinna Skjødt
Tusind tak for rigtig god feedback - det var lige hvad jeg havde brug for.
Marlene Riis
TUSIND tak for de gode råd! Det er utroligt, hvordan der nogle gange bare skal et sæt nye øjne til at påpege noget helt åbenlyst; den var jo helt gal med formatet i min ansøgning. Så mange tak for den generelle feedback, som jeg i den grad har taget til mig.
Julie Lindhardt Høimark Sørensen
Tak for de konstruktive råd. Jeg har de sidste par dage nærlæst din feedback flere gange og arbejder på at anvende det i mit CV.
Annie Nørby
Det er fremragende input! Af hjertet tak for det kæmpestore arbejde :-)
Camilla Dam
Efter din feedback tilføjede jeg et afsnit om virksomheden. Nu har Benjamin Media inviteret mig til samtale :) Så er resten "bare" op til mig selv. Endnu en gang tak for hjælpen.
Kasper
Kære Søren - Først og fremmest mange tak for din feedback. Og dernæst tak for din meget anerkendende og respektfulde måde at møde mig (os) a-kassemedlemmer. Det betyder utrolig meget.
Marie
Tak for rigtig gode cv og ansøgningsråd. Har implementeret dem og har allerede fået interesseret feedback på først sendte ansøgning. De tre måneder, jeg har vidst, at jeg kunne ende med at stå uden job i april, har jeg sendt løs med ansøgninger uden at modtage andet end afslag og jeg kan nu tydligt se hvorfor 'ansæt mig for min skyld' :-)
Sonja
Vi hjælper dig med fx kompetenceafklaring, sporskifte og jobsøgningsstrategi - eller lige det, du har behov for. 

Book karrierevejledning

Er du ledig, kan du få individuel vejledning. Vi hjælper dig med fx kompetenceafklaring, sporskifte og jobsøgningsstrategi - eller lige det, du har behov for. 

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Faglige og sociale arrangementer

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Få karrierevejledernes guides og artikler til jobsøgning, arbejdsliv, karriere og meget mere.

Artikler om karriere og jobsøgning

Få tips til din jobsøgning og karriere fra AJKS' karrierevejledere i vores arkiv, hvor vi deler artikler, videoer og guides.