Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Jobnet.dk og CV

For at stå til rådighed for arbejdsmarkedet skal du oprette dit CV på jobnet.dk hurtigst muligt, og senest 14 dage efter du har meldt dig ledig.

Formålet med CV’et er, at du giver oplysninger, der gør, at jobcentret kan afgive et rimeligt tilbud om aktivering til dig. Derudover, at der kan etableres et match mellem dine ønsker og kvalifikationer og de ledige stillinger, der måtte være. Endelig, at arbejdsgiverne kan kontakte dig direkte gennem jobnet.dk.

Vær særligt opmærksom på

Har du haft arbejde i en kortere periode, skal du genaktivere dit CV, når du tilmelder dig jobcentret. Har du ikke aktiveret dit CV efter fire uger, kan vi blive nødt til at stoppe udbetalingen af dine dagpenge.

Det er derfor vigtigt, at dit CV er så komplet og korrekt som muligt, når du udfylder oplysninger om din tidligere beskæftigelse, uddannelse, dine kvalifikationer osv.

Det er jobcentret, der godkender dit CV.

Når du har oprettet dit CV, skal du aktivere det. Ved at gøre det gør du dit CV synligt for arbejdsgivere, der leder efter kvalificeret arbejdskraft. Mens dit CV er aktivt, er du forpligtet til at holde øje med arbejdstilbud.

Løbende opdatering

Du skal sørge for at opdatere dit CV. Har du haft arbejde i en kortere periode eller deltaget i et kvalificerende uddannelsesforløb, skal du skrive det på dit CV.

Velkomstmøde i AJKS

Senest to uger efter du har meldt dig ledig, skal vi afholde et Velkomstmøde med dig.

På mødet vil du blive klædt på i forhold til dagpengeregler, kontakten til jobcentret, hvordan du laver den gode ansøgning, Min Plan på jobcentret, jobsøgningsstrategi m.v.