Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Individuel Karrierevejledning

Karrierevejledning hos AJKS tager altid udgangspunkt i din situation og dine behov. Læs om, hvad du konkret kan bruge karrierevejledning til, uanset om du er jobsøgende, freelancer eller selvstændig, eller i job, og book en individuel karrierevejledning nu.

I AJKS er vi fem karrierevejledere med indgående kendskab til de brancher, AJKS dækker. Vi tilbyder karrierevejledning og coaching om din jobsøgning, sporskifte, kompetenceafklaring, opstart som freelancer eller selvstændig, arbejdsliv og trivsel og giver feedback på dit materiale. Book karrierevejledning nu

OBS! Husk, at hvis du er ny-ledig får du automatisk mulighed for at booke en til to karrieresamtaler, som en del af dit forløb i AJKS i løbet af de første tre måneder på dagpenge.

Er du ny-ledig med samlet set mindre end 3 måneders dagpengeforbrug, vil du få besked via AJKS selvbetjening, når det er tid til at booke en karrieresamtale som en del af dit forløb i AJKS. Du vil, som en del at dit forløb som ny-ledig også kunne vælge at booke en feedbacksamtale med fokus på en konkret ansøgning eller forberedelse til en jobsamtale.

Klik her, hvis du vil se, hvad andre medlemmer ofte bruger vores karrierevejledning til. 

Hvem kan få karrierevejledning?

Er du medlem af AJKS kan du få karrierevejledning og benytte dig af vores mange tilbud.

Hvad kan du bruge AJKS’ karriereteam til:

 

Materialetjek

 • Feedback og sparring på ansøgning og CV

 

Trivselssamtale:

 • Balancering af jobsøgning
 • Input til arbejdsstruktur
 • Negative/positive overbevisninger
 • Trivselsplan

 

Karrierevejledning:

 • Kompetenceafklaring
 • Jobmarkeder/sporskifte
 • Uopfordret jobsøgning/netværk
 • Fokus og motivation
 • Opkvalificering
 • Strategi

 

Freelance/selvstændig sparring:

-sparring på produkt/service/ydelse

-sparring i forhold til markeder

-sparring i forhold til salg og pitch

 

Hvad er dit udbytte af karrierevejledning? 

 

Udbyttet af karrierevejledningen vil afhænge af din situation og dit behov.

Men du vil blandt andet opleve, at du bliver bedre til at  

 • sætte ord på og få afklaret dine kompetencer og boostet din faglige selvtillid. Får hjælp til at oversætte dine kompetencer til nye brancher.
 • sætte mål og milepæle for din jobsøgning eller din ambition om at gå freelance/selvstændig og får lagt en strategi.  
 • finde din motivation og inspiration og få sat ord på, hvad der kan give dig større arbejdsglæde og hvad der er vigtigt for dig i det næste job
 • lægge en strategi for branche- eller sporskifte
 • håndtere udfordringer som jobsøger, fx ledighedsstress, fald i motivation og selvforståelse
 • få sat ord på, hvad der er vigtigt for dig i dit fremadrettede arbejdsliv

Hvis du er nyuddannet, kan du i karrierevejledningen blandt andet få svar på

 

 • Hvad kan jeg bruge min uddannelse og viden til?
 • Hvilke kompetencer kan jeg byde ind med?
 • Hvilke jobmarkeder kan jeg med fordel gå efter - og hvordan?

Hvor meget tid har jeg til en karrierevejledningssamtale? 

En karrieresamtale tager omkring 45 minutter. Før samtalen aftaler vi forventninger og mål med samtalen, så du får mest muligt ud af din karrierevejledning. Det er dig, der har dagsordenen, og det er dit behov, der er i fokus. Du kan blive bedt om at fremsende et CV eller et eksempel på en ansøgning, men det afhænger af, hvad du har behov for at få sparring på. Bortset fra det er der sjældent noget, du skal forberede dig på.

Vær opmærksom på, at der kan være ventetid på ca. 4- 5 uger på individuel karrierevejledning.

Book karrierevejledning nu  

Du booker karrierevejledning ved at sende en mail til karriereteam@ajks.dk. Så hører du fra os hurtigst muligt (og senest inden for 2-3 arbejdsdage) med et forslag til en tid. 

 

 

 

 

 

g chancen for at skrive dig i job med knivskarp feedback på ansøgning og CV.

Få feedback på dit CV og ansøgning

Brug for friske øjne på dit CV og ansøgning? Øg chancen for at skrive dig i job med knivskarp feedback på ansøgning og CV. Det hjælper vi dig gerne med. 

Få karrierevejledernes guides og artikler til jobsøgning, arbejdsliv, karriere og meget mere.

Artikler om karriere og jobsøgning

Få tips til din jobsøgning og karriere fra AJKS' karrierevejledere i vores arkiv, hvor vi deler artikler, videoer og guides. 

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Faglige og sociale arrangementer

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Medlemmerne siger

Tak for i dag. Jeg synes det var en meget udbytterig formiddag og føler jeg gik derfra med en energi jeg lidt har savnet i de sidste par uger. Sidder netop med en ansøgning hvori jeg bruger at par af dine gode råd.
Charlotte Kirkegaard
Jeg kan igen kun understrege, at vores snakke har haft rigtig stor betydning for mig. Du er stort set den eneste i hele det system, jeg har været i kontakt med som arbejdsløs, der har gidet at bruge så meget tid på at lytte og har evnet at gå ind i en konstruktiv dialog. Det har virkelig været et fast holdepunkt i et forløb, hvor der er store muligheder for at gå i stå og tabe modet.
Jørn Buch Olsen
Lige en job update herfra: Jeg er lige blevet ansat i Energi- og Klimaministeriets presseenhed. Jeg vil sige jer stor tak for sin hjælp og sparring. Det har virkelig været guld værd ?. Nu venter et meningsfuldt og spændende job, hvor jeg starter allerede på mandag.
Lasse