Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Karrieresamtale: brug os – vi er her for dig 

Har du prøvet en karrieresamtale før? Hos AJKS har vi flere dygtige og erfarne karrierevejledere, som du kan booke til en karrieresamtale. Den behøver dog ikke at handle om din karriere. Den kan handle om lige det, du har brug for.  

Alle medlemmer kan få gratis karriererådgivning i AJKS

Jacob Nielsen Er karrierevejledning en diffus størrelse? Se, hvad vi kan hjælpe med herunder.

Karrievejledning eller karrieresamtale – lyder det lidt abstrakt i dine ører? Ved du ikke lige, hvad du kan bruge sådan en til? Herunder viser vi, hvad andre fx har brugt os til, så du kan blive inspireret. Er der noget specifikt, du gerne vil tale med os omsom ikke står beskrevet herunder - så hiver du bare fat i os alligevel. 

 

Det hjælper vi bl.a. medlemmerne med: 

  • Sparring på jobsøgningsstrategi: er den realistisk ift. arbejdsmarkedet lige nu? Vi kommer gerne med andre perspektiver på din strategi.  
  • 1:1 forberedelse af en kommende jobsamtale. Husk at booke tid til karrierevejledning, lige så snart du får invitationen til jobsamtalen.  
  • Hjælp til at oversætte dine kompetencer: Fra studie- til arbejdsgiversprog, fra en faglighed til anden, og til en ny branche, så din værdi bliver endnu mere tydelig i dit ansøgningsmateriale.  
  • Hjælp til at komme tilbage på sporet, når motivationen og selvtilliden i jobsøgningen tager et dyk. 
  • Hjælp til selvstændige og freelancere ift.  fokus på koncept og opstartsplan. 
  • Kompetenceafklaring: Hvad kan du – ofte meget mere, end du selv tror. 

Vil du gerne vide lidt mere om, hvordan en individuel karrierevejledning foregår, så se her.

Hvis du er interesseret, så kan du også booke din karrieresamtale med det samme. 

 

Vi hjælper dig med fx kompetenceafklaring, sporskifte og jobsøgningsstrategi - eller lige det, du har behov for. 

Book karrierevejledning

Er du ledig, kan du få individuel vejledning. Vi hjælper dig med fx kompetenceafklaring, sporskifte og jobsøgningsstrategi - eller lige det, du har behov for. 

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Faglige og sociale arrangementer

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

AJKS Lønsikring

AJKS lønsikring

Som medlem af AJKS kan du tegne en lønsikring, der supplerer dine dagpenge i tilfælde af, at du bliver ledig. Den dækker både lønmodtagere og selvstændige, og du kan få op til 90 % af din løn dækket. 

Læs mere om lønsikringen, beregn din pris og tilmeld dig lige her