Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Rekrutteringsanalyse 2022

Hvordan rekrutterer arbejdsgiverne, hvilke kompetencer leder de efter, har de præferencer ift. ansøgning og CV - og hvordan de bruger freelancere og selvstændige? Find svaret her:

Den eneste rekrutteringsanalyse inden for journalistik med fokus på kommunikation, markedsføring, SoMe, sprog, TV og radio

Den eneste rekrutteringsanalyse med direkte fokus på journalistik, kommunikation, markedsføring, SoMe, sprog, TV og radio.

 

Du kan selvfølgelig læse stillingsopslaget, hvis du vil se kriterierne for en specifik stilling. Men ville det ikke være rart at få indblik i, hvad arbejdsgiverne generelt kigger efter, når de rekrutterer? Det kan du nu – og med specifik fokus på arbejdsgivere på udkig efter AJKS-kompetencer og fra AJKS-brancher.

Hent AJKS Rekrutteringsanalyse 2022

Undersøgelse af jobmarkedet og vilkårene for freelancere og selvstændigefor

Jobmarked og vilkår for freelancere og selvstændige

Mange AJKS-medlemmer er  freelancere eller ”soloselvstændige”, og arbejder indenfor medier, kommunikation, sprog, marketing og kreative fag.

Det er dem, vi har fokus på her.

Hent freelanceundersøgelsen

AJKS guider dig til ledige job i 36+ jobportaler, jobbanker og jobsøgemaskiner. Med guiden får du overblik, så du nemmere kan finde de nyeste job.  Få overblik over ledige stillinger nu

Nyt job? Guide til jobportaler indenfor medier og kommunikation

AJKS guider dig til ledige job i 36+ jobportaler, jobbanker og jobsøgemaskiner. Med guiden får du overblik, så du nemmere kan finde de nyeste job.

Hent Lynguide til a-kasse og dagpenge

Er du (snart) dimittend? Hent lynguiden nu 

Hent vores lynguide, der giver dig en blød landing i alt omkring a-kasse, dagpenge og jobsøgning. 
 

Hent guiden her >