Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Bliv meritlærer på dagpenge

Bliv meritlærer på dagpenge! Vi afholder et arrangement i vores Aarhus-lokaler for dig, der vil vide mere om mulighederne for et karriereskift til meritlærer.

Hvornår

24. januar 2022 13:00-15:00

Hvor

online

Type

Arrangement

Andelen af lærere i folkeskolen uden en læreruddannelse er steget markant, og folkeskolerne efterspørger nu lærere med alle fagkombinationer. I AJKS oplever vi, at en del medlemmer er interesseret i at undervise ved siden af deres jobs, og nogle ønsker et karriereskifte i retning af lærerjobbet.

AJKS har derfor inviteret VIA University College Silkeborg til vores lokaler i Aarhus til et arrangement, hvor vi vil fortælle om meritlærerordningen, og hvordan du kan læse dele af uddannelsen på dagpenge.

Dagsorden:

  • Velkomst ved AJKS
  • A-kassevejleder Gitte Nielsen forklarer, hvordan meritlærerordningen åbner muligheden for at man kan gennemføre dele af den på dagpenge.


  • Pædagogisk leder Charlotte Poulsen fra læreruddannelsen på VIA University College Silkeborg fortæller om, hvordan mertlæreruddannelsen er konstrueret, og hvilke fag du kan vælge i mellem.  • En meritlærerstuderende vil dele sin egen historie og fortælle, hvorfor hun med en baggrund som journalist valgte at skifte retning og blive lærer.