Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Brænd igennem – med ansøgning og CV

Lær at arbejde med dit ansøgningsmateriale, så du skriver målrettet, motiveret og modtagerorienteret. Deltag gratis og brænd igennem med dit CV og ansøgning nu.

ansøgning og CV

Hvornår

11. marts 2019 10:00-14:00

Hvor

Gl. Strand 50, stuen, 1202 København K Vis på kort

Pris

Gratis

Type

Workshop

Hvordan skriver man en ansøgning? Hvordan laver man et CV? Hvad er der af eksempler på gode ansøgninger?

Det er en udfordring for de fleste at skrive en god og effektiv ansøgning. Derfor tilbyder AJKS nu en workshop, hvor vi dels deler de råd og tips, der skærper både dit CV og din ansøgning, og hvor du - via forskellige øvelser - kommer til at arbejde med dit eget materiale. 

Undervejs vil du få inspiration fra forskellige CV skabeloner og eksempler på den gode ansøgning. 

Kender du det?

Du har fundet et job, du gerne vil søge, computeren er tændt og du er klar til at gå i gang, men noget bremser dig. Måske er det spørgsmål som:

  • Skal jeg virkelig sælge mig selv?
  • Hvordan starter man en ansøgning? 
  • Hvordan skriver man en motiveret ansøgning?

Kan du nikke genkendende til et eller flere af disse spørgsmål, er denne workshop aktuelt for dig.

På dagen vil vi blandt andet gennemgå, hvorfor du ikke behøver at ’sælge dig selv’ (hint: ansøgningen handler mere om din modtager), hvordan du skriver en knivskarp indledning og motivation i din ansøgning og hvordan du laver grundig research, så du bedre kan positionere dig i forhold til den aktuelle stilling.

Vi kommer til at arbejde med både ansøgning og CV. Der er god tid til spørgsmål undervejs, så du går fra workshoppen med klare svar og ny energi på din jobsøgning.

Dagens program - ansøgning og CV

  • Sådan skiller du dig ud fra mængden
  • Nemme tips til at målrette dit CV
  • Lær at fremhæve dine styrker og kompetencer
  • Sådan zoomer du ind på din modtager
  • En enkel opskrift, der viser din motivation
  • Sproglige tips og tricks til at skærpe din ansøgning og CV

Vi veksler mellem oplæg og øvelser, og du må meget gerne medbringe eget CV og en aktuel ansøgning, så du har et relevant materiale at arbejde på.

Ekstra tilbud: Skriveworkshop

Denne workshop bliver fulgt op af en skriveworkshop, hvor du kan få individuel sparring på dit materiale og selv kan arbejde endnu mere med dit materiale.

Skriveworkshoppen holdes den 18. marts kl. 13:30-15:30 på Gl. Strand 44. Det er ikke et krav, at du kan deltage på begge datoer for at deltage på workshoppen. Du kan sagtens "nøjes" med at deltage på selve workshoppen den 11. marts. Du behøver ikke tilmelde dig denne opfølgende skriveworkshop nu. 

Hvem kan deltage?

Denne workshop er for alle ledige medlemmer af AJKS. Den er både relevant for dig, der skal til at starte på din jobsøgning og dig, der allerede er i gang.

Tilmeld dig ved at udfylde formularen neden for. 

AJKS byder på en let frokost på dagen.