Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Brænd igennem til jobsamtalen

Du er kaldt til samtale. Det betyder, at du er faglig kvalificeret og virker som en interessant profil. Du er kommet gennem første nåleøje, men arbejdet er ikke slut endnu – nu begynder en ny proces, som du også skal forberede dig på. Er det første gang, du skal til en jobsamtale - eller er det bare lang tid siden sidst? Bliv klædt godt på inden samtalen.

Hvornår

21. september 2022 12:30-15:00

Hvor

Gl Strand 44

Type

Arrangement

Der er ingen faste rammer for et ansættelsesforløb eller samtale. Der er ikke to, der er helt ens – men du kan godt forberede dig alligevel – for jobsamtalen har et specifikt mål; at finde den rette kandidat.

Din faglighed er i centrum, og din potentielle chef eller kollega vil gerne have større indblik i det, de har fået en forsmag på i CV og ansøgning. Men det handler i lige så høj grad om kemien mellem dig og ansættelsesudvalget. Har kollegaen lyst til at dele kontor og frokoststue med dig, synes din kommende leder, du passer ind i medarbejdergruppen, kulturen osv. Passer du på den profil, de leder efter?

Til samtalen skal du vise det - ikke bare fortælle. Du skal vise engagement og interesse uden at overtage styringen. Det er det, du skal forberede dig på inden samtalen – og det vi vil give dig redskaber til, hvordan du gør.

Du bliver skarpere på jobsamtalens rammer og fokus – og det arbejde du skal gøre før, under og efter.

Agenda

 • Før samtalen
  YES - du er kaldt til jobsamtale, rammer og fokus
  Forberedelse
  Under samtalen
 • Jobsamtalens balancepunkter
  Samtaleforløb mm.
  Typiske spørgsmål, test mm.
  Elefanten i rummet
 • Efter samtalen
  Test, opfølgning & referencer