Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Et andet perspektiv på alder

Kom og bliv udfordret, når Pernille Lützhøft og Thomas Alling – der efter karrierer som leder og redaktør i erhvervslivet og medierne har sat sig ind i den demografiske udvikling samt de udfordringer og muligheder, alderen giver.

Hvornår

30. maj 2023 16:00-18:00

Hvor

AJKS, Gl. Strand 50, Kbh K

Type

Arrangement

Alderen er aflyst. Vi bliver ældre, lever med bedre helbred  - og skal arbejde længere. Måske helt til enden. Men med pauser undervejs. Pauser til bla. at tænke os om og uddanne os, så vi kan følge med forandringerne. Og pauser til at passe på os selv og vores familier. Arbejdslivet kører ikke efter så enkel lineær model som tidligere. I dag er der voksende tendenser til fleksible arbejdsliv.

Undervejs i vores arbejdsliv udvikler vi os. Vores evner, præferencer og muligheder ændrer sig undervejs. Midt i livet har vi  nået de mål, vi satte os, da vi var helt unge. Vi har fået en uddannelse, karriere, familie og en række materielle goder – bolig, bil mv.

Midt i Arbejdslivet ligger en naturlig transition – overgangsalderen, børnene flytter hjemmefra, karrieredrømmene ændrer sig. Lysten melder sig til at dykke ned i nyt og andet. Der ligger i disse år mulighed for udvikling snarere end afvikling.

Kom og bliv udfordret, når Pernille Lützhøft og Thomas Alling – der efter karrierer som leder og redaktør i erhvervslivet og medierne har sat sig ind i den demografiske udvikling samt  de udfordringer og muligheder, alderen giver. Begge rådgiver folk, der er blevet afskediget og skal finde andre veje.

Denne eftermiddag vil de dele indsigter og lægge op til en samtale, der måske giver dig nye tanker og ideer med hjem