Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Infomøde om kognitiv coaching for ledige medlemmer

AJKS udlover 10 stk. coachingforløb hos Moll & Hansen, som du kan høre mere om på dette infomøde, hvor Suzanne Moll og Benedikte Hansen fortæller lidt om dem selv og kognitiv coaching. Der bliver også rig mulighed for at stille spørgsmål.

kognitiv coaching for AJKS medlemmer

Brita Fogsgaard Suzanne Moll og Benedikte Hansen udbyder i samarbejde med AJKS kreativ coaching til ledige AJKS-medlemmer.

Hvornår

15. juni 2021 14:00-16:00

Hvor

Web Vis på kort

Pris

gratis

Type

Webinar

Lodtrækning om 10 coachingforløb

Som ledigt medlem af AJKS kan du deltage i lodtrækningen om et af de ti coachingforløb hos Moll & Hansen.

Du skal sende en mail med emnelinjen "Moll&Hansen" til ajks@ajks.dk. I mailen skal du skrive dit navn og CPR- eller medlemsnummer samt et telefonnummer, som du kan kontaktes på.

Deadline for ansøgning er onsdag den 30. juni.

Vinderne får direkte besked og coachingforløbet starter op i august og efter aftale.

OBS! Du behøver ikke deltage i infomødet for at kunne søge om et coachingforløb.

 

Medier, kommunikation, illustration og billedkunst er alle fantastiske erhverv. Men i disse år oplever vi store strukturelle forandringer i arbejdsmarkedet, der har indflydelse på vores erhverv og i sidste ende på vores indtjening. Hver for sig rummer vores fag mange muligheder, men vi skal ikke lade os begrænse. For måske er det tid til at kigge på, hvad livet også kan rumme.

Derfor udlover AJKS som et pilotprojekt 10 coachingforløb hos Moll & Hansen.

Om coaching 

”Der er meget identitet bundet op på vores fag og vi kan alle opleve frustrationer med drømme og forventninger, der ikke er blevet indfriet. Men i stedet for at lade os begrænse af normer og forventninger, skal vi åbne os for de muligheder livet også byder på. Gennem coaching har jeg selv oplevet en grundlæggende forandring i den måde jeg ser verden og mine omgivelser på, og det vil jeg gerne give videre”, siger Suzanne Moll.

Om metoden Kognitiv Coaching

I kognitiv coaching arbejder vi med problemer, kun den enkelt selv kan løse som ekspert i sit eget liv. Det handler om at afdække den basale frygt, og bruge den til at opnå erkendelse og motivation til forandring. Coaching er et aktivt værktøj, der tvinger den enkelte til at anerkende eget ansvar og muligheden for selv at ændre de omstændigheder, der ofte optræder som forhindringer udefra. Både hos os selv og andre oplever vi hvor meget selvindsigt og erkendelse, man kan skabe ved at bruge en systematisk metode. Kort sagt: vi gør op med offeret og finder handlekraften til virkelig transformation.

Om Moll & Hansen

Suzanne Moll har arbejdet mange år i mediebranchen og senere som selvstændig konsulent både herhjemme og internationalt. Hun har taget en eksamen som coach sammen med skuespiller Benedikte Hansen.

De to har startet firmaet ”Moll & Hansen”, der tilbyder kognitiv coaching til folk i kreative fag.  At blive coach betyder på ingen måde hverken et farvel til mediebranchen eller skuespillerfaget, for de to, men med mange års erfaring, kan de begge se arbejdslivet og mulighederne i et større perspektiv.