Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

For ledige: Vejen til at arbejde med bæredygtighed og forretningsforståelse

Introduktion til kurset ”Bæredygtig forretningsforståelse og praktik”, der kan søges via den regionale positivliste.

Hvornår

21. februar 2024 10:00-11:00

Hvor

Online

Type

Webinar

Bæredygtighed, den grønne omstilling og ESG florerer overalt og i takt med, at virksomhederne i stigende grad er forpligtet til at dokumentere, hvordan de arbejder med den grønne omstilling, så vil det være et område,  som blot udvides og bliver endnu efterspurgt fremover.

Det åbner op for andre stillinger i jobmarkedet. Den forandring i jobmarkedet tiltrækker også opmærksom blandt vores medlemmer, som er nysgerrige på, hvordan man konkret kan komme til at arbejde med bæredygtighed.

Vi har derfor inviteret Trols Ravn Klausen fra Konsulenthuset MidtVest sammen med Erhvervsakademi Dania til at holde oplæg om forløbet ”Bæredygtig forretningsforståelse og praktik”, som er et kursus, der netop nu udbydes på den regionale positivliste og kan søges via Jobcentret, hvis du er ledig.

 Tag fat i dit jobcenter, hvis du vil høre mere om, hvordan du søger det.

Troels vil fortælle om indholdet af kurset og komme med eksempler på, hvilke begreber man lærer at arbejde med, men ikke mindst perspektivere det til, hvordan man konkret kan hjælpe virksomheder, når man gennemført kurset.