Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Medlem til medlem: Brænd igennem med dit budskab

Pilot-workshop med retoriker og AJKS-medlem Helene Withington. Her lærer du at brænde igennem med dit budskab - med fokus på samtale og pitch. Vil du være bedre til mundtlig præsentationsteknik, så er dette workshoppen for dig.

præsentationsteknik - brænd igennem med dit budskab

Vil du være bedre til mundtlig præsentationsteknik, så er dette workshoppen for dig.

Hvornår

06. december 2019 12:00-15:00

Hvor

Gl. Strand 44, 1202 København K Vis på kort

Pris

Gratis

Type

Workshop

Kender du det, at dit budskab skal ud, men de gode pointer snører sig sammen i halsen til en klump af nervøsitet og forventningspres? Vil du gerne ud med dit budskab - men ved ikke, hvordan du gør det bedst?

Hvis du kan nikke genkendende til det, så er denne workshop lige noget for dig. 

 

Praktiske redskaber
Du får redskaber til at disponere over dine pointer, så du kan skrive den bedste ansøgning/oplæg eller pitch. Du lærer desuden, hvordan du bedst arbejder med din tekst, så du ikke behøver at holde dig til papiret, og hvordan du indtager et lokale og dets ”publikum”.

Du får mulighed for at arbejde og øve dig på dine egne medbragte (korte) tekster. På den måde finder du ud af, hvad der fungerer bedst for dig.

På workshoppen lærer du om:

  • Den gode tale
  • Kropsprog
  • Stemmeføring
  • At aflæse salen
  • Den gode afslutning

Medlem til medlem

Workshoppen er en pilotworkshop udarbejdet af AJKS-medlem Helene Withington, der er Cand mag. i retorik fra Københavns Universitet og Master of arts i scriptwriting fra Goldsmiths University.

 

Denne blok er defekt eller manglende. Du kan mangle indhold eller også kræves der, at du aktiverer det oprindelige modul.