Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Stress af – for dig der er jobsøgende

Oplever du, at din jobsøgning gør dig presset og/eller stresset – eller har du stressen med fra et tidligere arbejdsforhold – så er denne workshop noget for dig.

Hvornår

16. juni 2022 10:00-13:00

Hvor

AJKS, Åboulevarden 31, 8000 Aarhus C

Type

Workshop

Vi tilbyder dig en workshop, hvor du kan blive klogere på, hvad stress og trivsel er for størrelser, og hvordan pres, forventninger, ledighed, tanker og overbevisninger omkring det kan have indflydelse på, hvordan du har det som jobsøgende.


Du bliver klogere på dig selv, og du får viden og værktøjer, der kan hjælpe dig med at håndtere det pres og den stress, der måske har ramt dig. Du er også mere end velkommen, hvis du gerne vil forebygge at blive ramt af ledighedsstress.


Workshoppen er en kombination af oplæg, debat og øvelser.


Vi sørger for lidt mad og drikke – og vi har sat tid af, så vi slutter med kaffe og tid til uformelt samvær, hvis du har lyst til det.


Workshoppen faciliteres af Henrik Hansen og Marianne Greve Jensen. Henrik er konsulent i AJKS, uddannet cand.mag i dansk og efteruddannet indenfor uddannelses- og karrierevejledning samt kognitiv terapi og systemisk teori. Marianne er konsulent i KS, uddannet socialrådgiver, certificeret coach og Master i trivsels- og ressourcepsykologi.