Gå til hovedindhold

ToolTime: Content og SEO tools for begyndere

Deltag på hands-on workshop, hvor vi viser og gennemgår udvalgte redskaber, du kan bruge til at skrive mere intelligente tekster. FULDT BOOKET

SEO og Content workshop

Jakob Carlsen

Hvornår

15. nov. 2017, 09:30-11:00

Hvor

Gl. Strand 44, 1202 København K Vis på kort

Pris

Gratis

Type

Workshop

Kom med til gratis workshop, hvor du kommer til at arbejde med udvalgte digitale redskaber, der kan hjælpe dig med at skrive bedre tekster og få en grundlæggende forståelse for SEO-termer og -begreber. 

Program for workshoppen

Du får et kort oplæg om, hvordan du kan bruge digitale redskaber til at få nye ideer til tekster, optimere eksisterende tekster eller få bedre indblik i din målgruppe. Herefter er der en kort præsentation af redskaberne - og så skal du selv på banen og teste det eller de redskaber af, der giver mest mening for dig. 

Der er god tid til, at du kan diskutere ideer, sparre med de andre deltagere og komme i gang med at anvende de forskellige redskaber. Du er velkommen til at arbejde på egne opgaver, når du afprøver de forskellige tools. 

Husk at tage din egen computer med.

Hvilke digitale redskaber præsenterer vi?

På denne workshop kan du arbejde med følgende redskaber

  • answerthepublic.com
  • Storybase.com
  • Moz Keyword explorer

Hvem kan deltage?

Workshoppen er for medlemmer af AJKS. Workshoppen er målrettet dig, der ikke allerede bruger redskaber.

Denne workshop holdes også

Den 19/12 kl. 9.30-11 på Gl. Strand 44, København

Den 10/1 kl. 14-15.30 på Gl. Strand 44, København

Den 13/2 kl. 9.30-11 på Gl. Strand 44, København

Deltagerne siger

Et no-bullshit kursus, hvor der er skåret ind til benet. Lige præcis det, du har brug for at vide for at få en grundlæggende forståelse for, hvordan SEO fungerer og konkrete redskaber, der ikke blot kan hjælpe med at optimere eksisterende sider/tekster, men også inspiration til nye og bedre sider/indlæg, der kan støtte din hjemmeside i at blive fundet. Klart tiden værd!
Cecilie Hastrup