Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

ToolTime: Content og SEO tools for begyndere

Deltag på hands-on workshop, hvor vi viser og gennemgår udvalgte redskaber, du kan bruge til at skrive mere intelligente tekster. FULDT BOOKET.

Workshop: SEO og Content tools

Jakob Carlsen

Hvornår

05. september 2018 09:30-11:00

Hvor

Gl. Strand 44, 1202 København K Vis på kort

Pris

Gratis

Type

Workshop

Kom med til gratis workshop, hvor du kommer til at arbejde med udvalgte digitale redskaber, der kan hjælpe dig med at skrive bedre tekster og få en grundlæggende forståelse for SEO-termer og -begreber. 

Program for workshoppen

Du får et kort oplæg om, hvordan du kan bruge digitale redskaber til at få nye ideer til tekster, optimere eksisterende tekster eller få bedre indblik i din målgruppe. Herefter er der en kort præsentation af redskaberne - og så skal du selv på banen og teste det eller de redskaber af, der giver mest mening for dig. 

Der er god tid til, at du kan diskutere ideer, sparre med de andre deltagere og komme i gang med at anvende de forskellige redskaber. Du er velkommen til at arbejde på egne opgaver, når du afprøver de forskellige tools. 

Husk at tage din egen computer med, hvis du har mulighed for det.

Hvilke digitale redskaber præsenterer vi?

På denne workshop kan du arbejde med følgende redskaber

  • answerthepublic.com
  • Storybase.com
  • Ubersuggest

Fuldt booket

Denne workshop er desværre fuldt booket. Du er velkommen til at skrive dig på venteliste.

Deltagerne siger

Et no-bullshit kursus, hvor der er skåret ind til benet. Lige præcis det, du har brug for at vide for at få en grundlæggende forståelse for, hvordan SEO fungerer og konkrete redskaber, der ikke blot kan hjælpe med at optimere eksisterende sider/tekster, men også inspiration til nye og bedre sider/indlæg, der kan støtte din hjemmeside i at blive fundet. Klart tiden værd!
Cecilie Hastrup
Tak for en god workshop, det er noget af det bedste og mest konkrete, jeg længe har fået ud af blot 1,5 times undervisning!
Mette Halbæk
Mange tak for i går - det var en super informativ og velafholdt workshop :-)
Marie Odgaard
Mange tak - for GODE links, tips, energi og stemning :-)
Bine Lehmann