Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Virksomhedsbesøg hos Ambition: Online marketing og måling anno 2019-2020

Kom med AJKS på virksomhedsbesøg hos det digitale bureau Ambition. Her kan du møde Jakob Kildebogaard, der er Mediedirektør og Partner samt Maria Ejstrup, der er SEO-specialist. De kommer omkring både teknik og strategi, så du går inspireret fra mødet.

ajks inviterer til virksomhedsbesøg hos det digitale bureau Ambition

Virksomhedsbesøg: Online marketing og måling anno 2019-2020

Hvornår

30. oktober 2019 16:00-18:00

Hvor

Ambition, Lygten 39, København NV

Pris

Gratis

Type

Gå-hjem-møde

Mange af vores medlemmer arbejder enten som content-leverandører eller med ansvar for kommunikation og markedsføring. Derfor er Ambition en spændende og relevant virksomhed, der kan give dig input og inspiration til din faglige viden og karriereudvikling.

Ambition er et resultatfokuseret digitalt bureau, der hjælper med at skabe leads, kunder og salg på baggrund af intelligente dataindsigter. De bruger avancerede målgruppeanalyser i udarbejdelsen af kreative koncepter og i deres digitale medieeksekvering, og talrige priser og nomineringer viser de solide resultater for kunderne.

 

Indhold

Det overordnede tema for aftenen er ”Online marketing og måling anno 2019-2020”, og de spændende oplægsholdere kommer ind på emner som:

  • Målgruppefokus - snarere end kanalfokus
  • Facebook:  hvad er mulig ift. annoncering, flows og kunderejser?
  • Google ads - herunder search, display og YouTube
  • SEO: tænk brugerrejsen ind i søgetermerne - så det fx ikke kun er ”psykolog” men også ”stresssymptomer”, der arbejdes med.
  • Google Analytics – mål dit arbejde.

 

Parkeringsforhold:

Det er ikke muligt at parkere på parkeringspladsen ved bygningen, men du kan holde ude på vejen. Du kan også parkere hos Silvan, der ligger ved siden af. De har to timers parkering.

 

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Faglige og sociale arrangementer

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Vi hjælper dig med fx kompetenceafklaring, sporskifte og jobsøgningsstrategi - eller lige det, du har behov for. 

Book karrierevejledning

Er du ledig, kan du få individuel vejledning. Vi hjælper dig med fx kompetenceafklaring, sporskifte og jobsøgningsstrategi - eller lige det, du har behov for. 

Meld dig ind i AJKS

Bliv medlem

Få karrierevejledning, din egen a-kassevejleder - og bliv del af et stærkt, fagligt netværk for professionelle inden for medier og kommunikation - til en af de laveste priser på markedet.

Meld dig ind nu