Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Webinar: Velkomstmøde for BKS-studerende

Få indblik i dine muligheder for at arbejde med din kunst, mens du er i dagpengesystemet, samt om DBF's produktionsvirksomhed KKart - en non-profit virksomhed, der giver kunstnere mulighed for ordentlige arbejdsvilkår i forbindelse med kunstproduktion.

Hvornår

16. juni 2022 15:00-17:30

Hvor

online

Type

Webinar

Som AJKS-medlem kan du få dagpenge, når du er færdig med din uddannelse. Vi fortæller om medlemskabet – og du får indblik i dine muligheder for at arbejde med din kunst, mens du er i dagpengesystemet og også: 

Hvordan er reglerne for selvstændig bibeskæftigelse?
Kan du søge om legater?
Hvad skal du være opmærksom på?
Fordele og ulemper

Anden del:
DBF arbejder for bedre arbejdsvilkår for kunstnere. Vi orienterer om de praktiske vilkår man som kunstner møder efter endt uddannelse – bl.a.:

  • Beskæftigelsesmuligheder som kunstner
  • Lønmodtager vs. selvstændig?
  • Hvordan tilrettelægger jeg mit arbejdsliv bedst muligt?

De fleste kunstnere har uddannet sig for at lave kunst, ikke administrativt arbejde.

DBF ejer produktionsvirksomheden KKArt, - en non-profit virksomhed, der giver kunstnere mulighed for ordentlige arbejdsvilkår i forbindelse med kunstproduktion. Hos KKArt udfører kunstnerne det kunstneriske arbejde, og det administrative personale holder styr på den bureaukratiske og administrative del. 

Første del som starter kl. 15 afholdes af Anders Sorgenfrey, Forsikringsvejleder i AJKS. Anden del som starter kl. 16 afholdes af Signe Klejs fra DBF.