Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Virksomhedsbesøg skaber jobåbninger

Selv om ledigheden blandt AJKS-medlemmer er det laveste i over 10 år, er der stadigvæk brug for at synliggøre de kompetencer, som medlemmer kan bidrage med på arbejdsmarkedet - især i små og mellemstore virksomheder.

 

 

LinkedIn-gruppe

Du kan tilmelde dig AJKS’ LinkedIn gruppe, så er du klar, hvis der kommer nye jobåbninger, når AJKS har været på virksomhedsbesøg.

Mange små og mellemstore virksomheder er fagspecialiserede og kender ikke altid til de muligheder som fx en projektleder, grafiker, tekstforfatter eller digital kommunikatør kan hjælpe dem med.

AJKS-fagligheder kan hjælpe virksomhederne på mange forskellige måder. Det kan være i form af salg, struktur, tilgængelighed eller brand, der i sidste ende kan hjælpe virksomheden med at vækste eller blive professionaliseret. Mulighederne er uendelige – men de skal synliggøres.

Derfor deltager AJKS igen i år i Akademikerkampagnen, hvor vi i samarbejde med hovedorganisationen Akademikerne er ude til fysiske møder i relevante virksomheder. 

Udover at vi i AJKS får en større indsigt i, hvad arbejdsmarkedet efterspørger, så er formålet at fortælle virksomheder om den værdi en person med AJKS-baggrund kan skabe.  Vi er med andre ord ude og sælge medlemmernes kompetencer, og vi giver eksempler på, hvordan de med deres faglighed har hjulpet tilsvarende virksomheder.

Til møderne kommer vi også med bud på, hvordan en kandidat konkret kan hjælpe virksomheden med at igangsætte nye initiativer - det kan fx være digital markedsføring.

Resultatet af virksomhedsbesøgene kan være, at arbejdsgiveren ønsker vores hjælp til at ansætte en kandidat. De jobs er som regel unikke og bliver lagt op i vore LinkedIn-gruppe, hvor de er en mulighed for at være blandt ganske få ansøgere til stillingerne. 

Du kan tilmelde dig AJKS’ LinkedIn gruppe, så er du klar, hvis der kommer nye jobåbninger.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
7 trin til uopfordret ansøgning

7 trin til uopfordret ansøgning

42% af arbejdsgiverne rekrutterer nye medarbejdere på baggrund af uopfordrede ansøgninger. Men hvordan griber du processen an?

AJKS guider dig til ledige job i 36+ jobportaler, jobbanker og jobsøgemaskiner. Med guiden får du overblik, så du nemmere kan finde de nyeste job.  Få overblik over ledige stillinger nu

Nyt job? Guide til jobportaler indenfor medier og kommunikation

AJKS guider dig til ledige job i 36+ jobportaler, jobbanker og jobsøgemaskiner. Med guiden får du overblik, så du nemmere kan finde de nyeste job.

Guides til gratis kurser og uddannelse

Guides til gratis kurser og uddannelse

AJKS' karrierevejledere giver dig en guide med gratis kurser, certificeringer og videreuddannelse.

Find korte kurser, workshops og bliv undervist af nogle af verdens førende universiteter helt gratis.