Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Mette Kjølbro Hald

Head of Business Excellence

Om mig

Mette Kjølbro Hald er Head of Business Excellence og arbejder i det digitale bureau IIH Nordic. Mette har ansvaret for at drive forandrings-, innovations- og effektiviseringsprocesser i IIH Nordic. Det har bl.a. været med til at muliggøre 4-dages arbejdsuge for alle ansatte, men til en normal fuldstidsløn.

Hun har erfaring som konsulent inden for digital markedsføring og har arbejdet med brands som IKEA, Ekspres Bank og Læger uden Grænser.

 

Om IIH Nordic

IIH Nordic er et digitalt bureau, der hjælper danske og internationale virksomheder med at nå deres fulde digitale potentiale. Data er en del af virksomhedens DNA og alt de foretager sig, er baseret på kvantitative data. Bureauet har mere end 12 års erfaring i branchen og 50 medarbejdere specialiseret i alt fra online markedsføring til effektmåling og rådgivning.

IIH Nordic er dog især kendt for at være udnævnt til det mest kompetente bureau inden for Web Analytics i Danmark 5 år i træk samt for at være den første virksomhed i Danmark der har indført 4-dages arbejdsuge for alle medarbejdere, men til en normal arbejdsuges løn. IIH Nordic har samarbejde med brands som L’Oreal, Velux, Arla, TDC Group, Danske Spil og Gyldendal.

Du kan læse mere om IIH Nordic nu

Arrangementer