Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Jens Braarup

Karrierevejleder, Aarhus

Jakob Carlsen

Om mig

Jens er iderig, god til at tænke ud af boksen og anvise nye veje og muligheder i en presset branche.

Som dagbladsjournalist gennem 26 år har Jens været en del af medieverdenen i både med- og modgang. Han kender det journalistiske håndværk og er fortrolig med arbejdsrutinerne og kravene på landets nyhedsredaktioner. 

I 2008 foretog Jens  - i en alder af 50 - et brancheskifte og har siden arbejdet som underviser og leder inden for beskæftigelsesverdenen. Han har været leder af et beskæftigelsescenter, jobcenterchef i et mindre jobcenter og afdelingsleder i et større.

Jens kender arbejdsmarkedet, jobcentersystemet og mulighederne i beskæftigelsesloven. Med det styrkede samarbejde mellem jobcentre og a-kasser om beskæftigelsesindsatsen og fællessamtalerne kommer det medlemmerne af AJKS til gode. 

Det er Jens' fornemste opgave i karriereteamet at inspirere, motivere og guide, og han har gode resultater i bagagen, når det gælder om at hjælpe jobsøgende i job.

Hvis du vil booke en individuel samtale med en fra AJKS' karriereteam, så send os en mail. Skriv gerne i mailen, hvor i landet du befinder dig. 

Arrangementer