Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

 AJKS styrkes

Den 1. maj bliver Dansk Artist Forbunds a-kassemedlemmer en del af AJKS.

Tine Johansen formand for AJKS og Dansk Journalistforbund - Medier og Kommunikation samt Sara Indrio formand for Dansk Artist Forbund.

Hanne-Mari Kirkeby Tine Johansen formand for AJKS og Dansk Journalistforbund - Medier og Kommunikation samt Sara Indrio formand for Dansk Artist Forbund.

 

Artisterne bliver en selvstændig enhed under vores a-kasse, og de vil have deres egne dygtige medarbejdere, som har indgående kendskab til det atypiske arbejdsmarked. Sammen med vores eksisterende specialister i AJKS vil de rådgive medlemmerne om muligheder og udfordringer, så vi står endnu stærkere på området.

”Det giver så god mening at byde artisterne velkommen hos os. Vi har allerede stærke samarbejder omkring arbejdsmarked og ophavsret i fagforbundsregi. Og mange medlemmer oplever samme udfordringer med et kludetæppe af ansættelser, opgaver og projekter samt forskellige typer af indtægter i et arbejdsmarked, der går op og ned”, siger formand Tine Johansen.

AJKS kommer nu til at tale på vegne af endnu flere, der begår sig på det atypiske arbejdsmarked. Et mandat vi altid har vægtet højt og har lang tradition for at løfte.  

Det glæder vi os til også at gøre på artisternes vegne.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
Få karrierevejledernes guides og artikler til jobsøgning, arbejdsliv, karriere og meget mere.

Artikler om karriere og jobsøgning

Få tips til din jobsøgning og karriere fra AJKS' karrierevejledere i vores arkiv, hvor vi deler artikler, videoer og guides. 

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Faglige og sociale arrangementer

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

AJKS Lønsikring

AJKS lønsikring

Som medlem af AJKS kan du tegne en lønsikring, der supplerer dine dagpenge i tilfælde af, at du bliver ledig. Den dækker både lønmodtagere og selvstændige, og du kan få op til 90 % af din løn dækket. 

Læs mere om lønsikringen, beregn din pris og tilmeld dig lige her