Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

For dig i job: Få tilskud til efteruddannelse

Hvis du har en uddannelse til og med professionsbachelorniveau, kan du søge om tilskud til efter- og videreuddannelse via Omstillingsfonden. Tilskuddet bliver uddelt efter først til mølle-princippet.

 

Omstillingsfonden giver tilskud til al voksen-og efteruddannelsesaktivitet på erhvervsakademier, professionshøjskoler og maritime uddannelsesinstitutioner. Du kan søges op til 10.000 kroner årligt til kompetenceudvikling, så længe der er midler i puljen. Tilskud sker efter først til mølle-princippet.

Hvordan får du penge fra Omstillingsfonden

Du kan søge om tilskud fra Omstillingsfonden i forbindelse med den normale tilmelding til et uddannelsesmodul hos en videregående uddannelsesinstitution, som udbyder uddannelse omfattet af Omstillingsfonden fra 2024.

Du skal kontakte den enkelte uddannelsesinstitution, som du har interesse i, for at få konkret information om, hvordan du søger. Du kan læse mere om mulighederne her.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Martin Kønig

tor, 02/01/2024 - 19:55

Jeg vil gerne søge midler fra omstillingsfonden, men i det vedhæftede excel ark ser det ud som om alle de bevilgede midler allerede er brugt. I så fald er der jo ingen grund til at jeg søger.
Er det korrekt forstået?

Hej Martin
Jeg er ikke klar over, hvilket excel-ark du refererer til, men du skal kontakte den konkrete uddannelsesinstitution for at høre om tilskud fra Omstillingsfonden. Det er først til mølle, så du skal nok være hurtig, men jeg er ikke bekend med at puljen skulle være tom.
Mvh Hanne-Mari/AJKS

Guides til gratis kurser og uddannelse

Guides til gratis kurser og uddannelse

AJKS' karrierevejledere giver dig en guide med gratis kurser, certificeringer og videreuddannelse.

Find korte kurser, workshops og bliv undervist af nogle af verdens førende universiteter helt gratis. 

Få karrierevejledernes guides og artikler til jobsøgning, arbejdsliv, karriere og meget mere.

Artikler om karriere og jobsøgning

Få tips til din jobsøgning og karriere fra AJKS' karrierevejledere i vores arkiv, hvor vi deler artikler, videoer og guides. 

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Faglige og sociale arrangementer

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge.