Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Fik du offentlige ydelser for april 2020? Så får du 1.000 kroner i engangstilskud

Som led i den politiske genopretningspakke for dansk økonomi får modtagere af offentlige ydelser for april måned udbetalt et engangstilskud på 1.000 kroner. Pengene udbetales automatisk i løbet af oktober 2020.

Hvis du fik udbetalt dagpenge, efterløn eller andre offentlige ydelser for april 2020, får du helt automatisk udbetalt et engangstilskud på 1.000 kroner i løbet af oktober. Pengene bliver sat ind på din NemKonto. Tilskuddet bliver udbetalt som et led i genopretningspakken for dansk økonomi og er en politisk beslutning fra Folketinget.


Ingen modregning i dagpenge
Engangstilskuddet har ikke betydning for din dagpengeudbetaling eller efterløn, det er skattefrit, og du skal ikke opgive det på din forskudsopgørelse.


ATP står for udbetalingen af tilskuddet
Det er ATP, som udbetaler engangstilskuddet, og pengene bliver automatisk overført til din NemKonto.

 

Er du berettiget – men har ikke modtaget tilskuddet?
Har du ikke modtaget engangstilskuddet 1. november, men mener, at du burde få det, så kan du søge om udbetaling af tilskuddet.

Ansøgningen vil være tilgængelig på borger.dk fra 1. november 2020. Du skal kunne dokumentere, at du har modtaget dagpenge for april måned 2020 og desuden have en NemKonto.

Læs mere om engangstilskuddet på borger.dk

 

 

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kirsten rasmussen

tir, 10/06/2020 - 11:43

I omtaler kun dagpengemodtagere, jeg mener pensionister også får de 1000 kr. Kan det være rigtigt at efterlønnere ikke får noget?

Hej Kirsten - der blev lige skarpvinklet lidt for kraftigt her:) Alle modtagere af offentlige ydelser for april 2020 får udbetalt et engangsbeløb på 1.000 kroner - også efterlønnere. Vi har rettet, så det står klarere i teksten nu. Tak for input.
Mvh Hanne-Mari/AJKS