Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Julefrokost for ledige

Er du ledig, så kom til julefrokost i AJKS - få styrket netværket og de faglige relationer og nyd lidt godt til ganen.

Julefrokost for ledige

 

December måned står i julefrokostens tegn. Mange arbejdspladser holder arrangementer for at anerkende deres medarbejderes indsats, styrke sammenholdet og skabe netværk. Så det er ikke kun lønsedlen, der forsvinder, når man står uden job. Det sociale samvær og de faglige relationer savnes - især i december, hvor det er kutyme at gå til julefrokost. Men sådan behøver det ikke at være.

Ledige har også brug for fagligt netværk og socialt samvær

Det er hårdt at være aktivt jobsøgende, og der bliver lagt mange timer i arbejdet. Samtidig er det en af de perioder i livet, hvor man har brug for netværk og sammenhold.

Derfor holder AJKS julefrokost for vores ledige medlemmer i december. For vi vil gerne anerkende deres indsats og hjælpe dem med at finde julestemningen frem.

Så er du ledig, og har du lyst til en festlig eftermiddag med lækker mad, hygge og muligheden for at styrke netværket og de faglige relationer, så tag med til julefrokost for ledige i AJKS.

Århus: Onsdag den 29. november kl. 13-16 
København: Onsdag den 6. december kl. 13-16 

Arrangementet er gratis med begrænsede pladser.

Tilmeld dig her i Aarhus 

Tilmeld dig her i København 

 

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Faglige og sociale arrangementer

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Få karrierevejledernes guides og artikler til jobsøgning, arbejdsliv, karriere og meget mere.

Artikler om karriere og jobsøgning

Få tips til din jobsøgning og karriere fra AJKS' karrierevejledere i vores arkiv, hvor vi deler artikler, videoer og guides. 

Vi hjælper dig med fx kompetenceafklaring, sporskifte og jobsøgningsstrategi - eller lige det, du har behov for. 

Book karrierevejledning

Er du ledig, kan du få individuel vejledning. Vi hjælper dig med fx kompetenceafklaring, sporskifte og jobsøgningsstrategi - eller lige det, du har behov for.