Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Kære freelancer, kombinatør og selvstændig – vi har brug for din hjælp!

Det er tid til en undersøgelse af arbejdslivet for freelancere, kombinatører og selvstændige - det skal vi bruge et par minutter af din tid til.

Jobmarkederne og opgaverne er voksende og omskiftelige for især de af vores medlemmer, der har valgt tilværelsen som ”egen chef” - om titlen så er freelancer, kombinatør eller selvstændig.

Derfor er AJKS og freelancegruppen i Dansk Journalistforbund gået sammen om en ny undersøgelse, der skal afdække, hvilke arbejdsrammer og udfordringer, der kendetegner arbejdslivet for netop freelancere, kombinatører og selvstændige.

Så oplever du selv, at du tilhører målgruppen for undersøgelsen, så hjælp os med at kvalificere den viden og vejledning, vi arbejder med, og del også gerne survey med dit netværk – du finder link her:

https://surveys.enalyzer.com?pid=g6s6f4tf

Tak for din hjælp!

AJKS survey

om arbejdsvilkår, rammer og arbejdsmarked for freelancere, kombinatøre og selvstændige.

Overvejer du at starte egen virksomhed eller at arbejde som fx freelancer ved siden af dine dagpenge? 

Undgå dyre fejltagelser og hent vores nemme guide til dagpenge og selvstændig virksomhed.

AJKS Lønsikring

AJKS

Ny og forbedret lønsikring

Som medlem af AJKS kan du tegne en lønsikring, der supplerer dine dagpenge i tilfælde af, at du bliver ledig. Den dækker både lønmodtagere og selvstændige, og du kan få op til 90 % af din løn dækket. 

Læs mere om lønsikringen, beregn din pris og tilmeld dig lige her > 

Jacob Nielsen

FAGLIGE ARRANGEMENTER

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge.