Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Kom med til Holbæk: Mød virksomheder, som vil møde dig

AJKS’ samarbejdspartner Akademikerne har sammensat en udbytterig dag, hvor du som akademiker kan møde en række spændende virksomheder, som også ønsker at møde dig.

 

 

Tilmelding

Du tilmelder dig igennem Akademikerkampagnen.dk – her kan du kan også læse mere om arrangementet.

Du kan møde arbejdsgivere fra de største kommunale, statslige og private arbejdspladser i Holbæk Kommune. Du får et indblik i arbejdsmarkedet i Holbæk, men også et indblik i fordelene ved at bosætte sig i byen, både for dig og for din eventuelle familie. Derfor er den lokale ejendomsmægler booket til at vise de spændende kvarterer og muligheder i Holbæk.

Skal du med til Holbæk?

Arrangementet løber af stablen tirsdag d. 27.september fra 9.15-15.

Der er arrangeret transport fra København til Holbæk og retur samt forplejning undervejs. I starter samlet i bus fra København K om morgenen kl. 8.00 og er tilbage ca. kl. 17. Kommer du fra andre steder i landet, kan du få dine rejseomkostninger betalt.

Obligatorisk webinar

Allerede torsdag den 22. september 2022 kl. 10-13.30 mødes I online, hvor du får fortalt mere om de konkrete virksomheder, som deltager på dagen – og får skabt de bedste forudsætninger for, at du får en god dag i Holbæk og møder relevante virksomheder.

Det er en forudsætning for deltagelse på matchdagen den 27. september, at du også deltager i forberedelsesmødet.

Tilmelding

Du tilmelder dig igennem Akademikerkampagnen.dk – her kan du også læse mere om arrangementet.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
AJKS guider dig til ledige job i 36+ jobportaler, jobbanker og jobsøgemaskiner. Med guiden får du overblik, så du nemmere kan finde de nyeste job.  Få overblik over ledige stillinger nu

Nyt job? Guide til jobportaler indenfor medier og kommunikation

AJKS guider dig til ledige job i 36+ jobportaler, jobbanker og jobsøgemaskiner. Med guiden får du overblik, så du nemmere kan finde de nyeste job.

Få mere ud af LinkedIn

GUIDES TIL LINKEDIN

Uanset om du er jobsøgende, selvstændig eller noget tredje, så giver det god mening at være på LinkedIn.

Bliv skarp på LinkedIn nu >

AJKS Lønsikring

AJKS lønsikring

Som medlem af AJKS kan du tegne en lønsikring, der supplerer dine dagpenge i tilfælde af, at du bliver ledig. Den dækker både lønmodtagere og selvstændige, og du kan få op til 90 % af din løn dækket. 

Læs mere om lønsikringen, beregn din pris og tilmeld dig lige her