Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Medlemstilbud: Coaching

Som medlem i AJKS har du adgang til gratis coachingforløb hos AJKS’ dygtige coaches. Tilbuddet gælder for alle medlemmer, og coachingsessionerne er selvfølgelig fortrolige.

Gratis coachingforløb for medlemmer i AJKS.

Hvad er coaching

Coaching er en udviklingsdisciplin, hvor du arbejder på at nå et mål eller få bedre indsigt i dig selv ift. forskellige udfordringer eller problemstillinger.

Intentionen med coachingen er at skabe selvindsigt, kaste lys på dine blinde vinkler og hjælpe dig med at lave en handleplan, så du får succes med det, du gerne vil opnå.  

Hvad får du ud af coaching

Du kan bruge coaching til at holde gang i din faglige og personlige udvikling. Til at mestre dig selv, din hverdag og karriere. Det kan være, at du skal tage beslutninger om karrierevej, uddannelse, privatliv eller økonomi. Måske har du haft oplevelser, som du ønsker at bearbejde og lære af. Eller du sidder fast i uhensigtsmæssige mønstre, som du vil bryde.

AJKS’ coaches hjælper dig med målafklaring, værdiafklaring og handleplan.

Gennem refleksion og dialog opnår du en ny forståelse for de udfordringer, du står i, og for hvordan du kan styrke dine kompetencer og din handlekraft i forhold til at nå dine mål og imødekomme dine udfordringer. Når du modtager coaching, er du hovedpersonen, og du har selv ansvaret for din egen læring.

AJKS’ coaches hjælper dig med at udvikle dit indre lederskab, så du kan tage styring mod det liv (arbejdsliv), du ønsker.

Hvordan foregår coaching i AJKS

Alle medlemmer har adgang til et gratis coachingforløb på tre sessioner. Forløbet foregår i et fortroligt rum med vandtætte skotter til resten af a-kassen. De nærmere detaljer ift. dit forløb, aftaler du med din individuelle coach.

Læs mere om karriereteamets tilbud, og hvordan du booker et coachingforløb

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Faglige og sociale arrangementer

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Få karrierevejledernes guides og artikler til jobsøgning, arbejdsliv, karriere og meget mere.

Artikler om karriere og jobsøgning

Få tips til din jobsøgning og karriere fra AJKS' karrierevejledere i vores arkiv, hvor vi deler artikler, videoer og guides. 

Vi hjælper dig med fx kompetenceafklaring, sporskifte og jobsøgningsstrategi - eller lige det, du har behov for. 

Book karrierevejledning

Er du ledig, kan du få individuel vejledning. Vi hjælper dig med fx kompetenceafklaring, sporskifte og jobsøgningsstrategi - eller lige det, du har behov for.