Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Opkvalificering, efteruddannelse eller videreuddannelse – AJKS guider dig

Ligegyldig om du vil vide mere om data, have et hands on kursus i SEO, SoMe og forskellige kommunikationsværktøjer - eller du vil klædes godt på som leder, så kan vi hjælpe dig.

Opkvalificering, efteruddannelse, videreuddannelse. Kært barn har mange navne – og selvom hvert ord har lidt forskellige betydninger, så er essensen af dem den samme.  Nemlig uddannelse på et tidspunkt i dit arbejdsliv, hvor du har brug for at holde dig relevant for arbejdsmarkedet. Og det er jo nærmest altid. Det kan være, at du skal blive bedre til det, du allerede er god til, eller at du skal tilegne dig viden, der kan supplere det arbejde, du laver nu - eller måske er du ved en skillevej og klar til et sporskifte ind på en ny sti.

Vi hjælper dig videre i din karriere

Men hvor skal du begynde? Det kan være svært at finde frem til uddannelsesmulighederne. Både ift. fokus, emne og tendenser – men også ift. hvor du egentlig kan tilegne dig den viden, du gerne vil have.

Og så er prisen selvfølgelig også væsentlig - ligegyldig om du er ledig, ansat eller arbejder som freelancer eller selvstændig.

Her kan du bruge AJKS og din fagforening. Vi samarbejder med Forbundet Kommunikation og Sprog samt Dansk Journalistforbund, som begge har mange uddannelsestilbud og også kan hjælpe til ekstern uddannelse både i form af rabatter og tilskud.

Vi har samlet en række links til alle tre organisationer, som kan gøre dig klogere på dine muligheder. Og husk, du altid kan få en snak med en karrierevejleder, hvis du er i tvivl om din videre karrierevej eller sikringen af den.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.