Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Stor forandring - men alt er som før for AJKS' medlemmer

Fagforbundet Kommunikation og Sprog, som er AJKS’ nære samarbejdspartner gennem mange år, fusionerer med Dansk Magisterforening. Det får ingen betydning for medlemmernes a-kassemedlemskab.

Stor forandring - men alt er som før for AJKS' medlemmer

 

Den 1. november 2024 bliver fagforbundet Kommunikation og Sprog en del af Dansk Magisterforening.
A-kassemedlemskabet forbliver det samme. Det ændrer sig ikke.

A-kassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog er stadig stedet, der hvor medlemmerne kan gå hen for at finde inspiration til deres fag, ideer til nuværende eller videre karrierevej og en støttende hånd, hvis arbejdslivet går dem i mod.

Er du medlem af a-kassen, så har du som altid adgang til spændende events og kurser, rådgivning om jobsøgning samt karrierevejledning og coaching fra medarbejdere med stort kendskab til dit fag og din branche.

Hvis du bliver ledig, er den økonomiske støtte den samme i alle a-kasser. Men med de nye dagpengeregler bliver du fulgt og støttet af a-kassen i dine første ledighedsmåneder. Her kan du føle dig tryg ved at være i en niche a-kasse. Og ikke mindst en a-kasse, som er den 2. billigste på markedet.
 

Medlemmerne er som altid i centrum

”Vi er stadig fælles om at have medlemmerne i centrum. Så AJKS er klar til at klæde a-kassemedlemmerne på ift. muligheder og regler på dagpenge, deres fag og brancher - og til at komme videre eller frem i arbejdslivet”, siger Linda Garlov direktør i AJKS.

”AJKS og KS har haft et godt og nært samarbejde, som vi sætter pris på, og som medlemmerne har haft gavn af. Men vi ønsker KS held og lykke med deres fusion og glæder os over at have dem som samarbejdspartnere fremover,” slutter Linda Garlov af.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
Få karrierevejledernes guides og artikler til jobsøgning, arbejdsliv, karriere og meget mere.

Artikler om karriere og jobsøgning

Få tips til din jobsøgning og karriere fra AJKS' karrierevejledere i vores arkiv, hvor vi deler artikler, videoer og guides. 

Guides til gratis kurser og uddannelse

Guides til gratis kurser og uddannelse

AJKS' karrierevejledere giver dig en guide med gratis kurser, certificeringer og videreuddannelse.

Find korte kurser, workshops og bliv undervist af nogle af verdens førende universiteter helt gratis. 

Fik du brugt alle tilbuddene på hylderne

Fik du brugt alle tilbuddene på hylderne?

Det seneste år bød på et væld af events, kurser og workshops, som var gratis for alle AJKS-medlemmer. Fik du benyttet dig af mulighederne? Se, hvad du gik glip af - og hvad der kommer på hylderne i 2024.

Læs mere