Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Yousee-kunder har svært ved at komme på selvbetjeningen

Har du yousee som internetleverandør, så har du sandsynligvis svært ved at logge på Selvbetjeningen i øjeblikket. Her er råd til, hvad du kan gøre.

En del Yousee-kunder har fået en ny sikkerhedspakke, som gør det svært at logge på selvbetjeningen. Vi har informeret Yousee, som arbejder på at løse problemet.

Der er heldigvis flere ting, du selv kan gøre for at komme tilbage på selvbetjeningen og få adgang til post, dagpengekort mm.

Det kan du selv gøre:

  • Hvis du oplever problemer med at logge på selvbetjeningen - eller ofte får timeout, når du er logget på, kan du prøve at genstarte dit Yousee-modem. Det virker for størstedelen af dem, der har prøvet det.
  • Hvis det ikke hjælper, kan du kontakte Yousee. De medlemmer, som har gjort det, har fået løst deres problem. En del af løsningen har været at genstarte deres modem. Vi ved ikke, om Yousee har gjort andet end at bede  om det for at afhjælpe problemet – derfor anbefaler vi at genstarte modemet, før man kontakter Yousee.
  • Ofte kan problemet også løses ved at logge ind fra en anden computer, iPad eller mobiltelefon, som ikke er tilknyttet Yousee.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
Her er en af de store fordele ved at være medlem af en niche-a-kasse. Hos AJKS har du din egen personlige a-kasse-vejleder.  

Vidste du, at du har din egen personlige a-kassevejleder? 

Her er en af de store fordele ved at være medlem af en niche-a-kasse.
Hos AJKS har du din egen personlige a-kasse-vejleder.  

Find din vejleder lige her

Få karrierevejledernes guides og artikler til jobsøgning, arbejdsliv, karriere og meget mere.

Artikler om karriere og jobsøgning

Få tips til din jobsøgning og karriere fra AJKS' karrierevejledere i vores arkiv, hvor vi deler artikler, videoer og guides. 

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Faglige og sociale arrangementer

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge.