Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

AJKS Podcast: Nyuddannet og jobsøgende

Randi Hagemann er 28 år gammel, nyuddannet og har været jobsøgende i to måneder.

 

I starten var det fedt. Festivaller, øl, hygge og samvær med alle vennerne, der havde fri fra studiet og jobbet. Nu har sommerferien lagt sig, alle cykler tidligt på job eller sidder atter med næsen i bøgerne.

Randi har ikke noget sted, hun skal møde op. Der er ikke nogen, der har lavet en plan for, hvornår hun skal være, hvor. Hvordan planlægger man egentlig sin tid som jobsøgende? Og holder man nogensinde ægte fri?

 

Læs også artiklen hvor Randi har delt sine tanker med AJKS - og vi har bidraget med lidt fagligt perspektiv og indspark.

Randi Haggemann - nyuddannet og jobsøgende

Cecilie Kristensen Randi Hagemann

1. Afsnit: Nyuddannet og jobsøgende

"Eksisterer det her menneske overhovedet?". Randi Hagemann er frustreret over jobopslagenes krav, og hun deler sine tanker, følelser og oplevelser som nyuddannet og jobsøgende.

Kreditering: Produceret og tilrettelagt af Cecilie Kristensen. Speak og musik af Rasmus Hengstenberg. 

 

 

Dimittend med studiejob

ER DU (SNART) NYUDDANNET, OG HAR DU ET STUDIEJOB?
Så skal du have styr på din opsigelse eller dit opsigelsesvarsel - helst inden du bliver medlem i a-kassen. Det har nemlig betydning for din dagpengeret.

Se, hvad du skal være opmærksom på, hvis du har et studiejob

 

Få vejledning til din jobsøgning

Få hjælp til jobsøgning, CV og ansøgninger

AJKS' karriereteam hjælper dig gerne i gang med en jobsøgningsplan, vi vejleder og giver dig sparring på dit CV og ansøgning. 

Book en karrieresamtale nu

Meld dig ind i AJKS

Bliv medlem

Få karrierevejledning, din egen a-kassevejleder - og bliv del af et stærkt, fagligt netværk for professionelle inden for medier og kommunikation - til en af de laveste priser på markedet.

Meld dig ind nu