Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Ny aftale: Dagpengeforbruget bliver sat på pause igen

I forbindelse med nedlukningen af Danmark, sætter politikerne dagpengeforbruget på pause mellem 1. januar 2021 og april 2021. Ligeledes sættes forbruget af supplerende dagpenge i bero.

 

Den netop indgåede aftale betyder, at dagpengeforbruget bliver suspenderet for alle ledige, så perioden ikke tæller med i det antal uger, du har til rådighed på dagpenge.

Det betyder, at ingen ledige mister retten til dagpenge i perioden fra den 1. november 2020 til april 2021. Også forbruget af de supplerende dagpenge er sat i bero. 

Aftalen er stadig ikke udmøntet i lovtekst, men AJKS skriver ud, så snart det sker.
 

Tidligere aftale om forlængelse af dagpengeretten er stadig gældende

Hvis du stod til at miste din dagpengeret i perioden fra den 1. november 2020 til den 31. oktober 2021, så har du stadig ret til yderligere to måneders dagpenge, som tidligere vedtaget.

Det er en betingelse, at du er medlem af a-kassen i perioden.
 

Jobsøgning og mødeaktiviteter

Reglerne for jobsøgning og mødeaktiviteter er stadig gældende, så du skal stadig søge 2 jobs om ugen og stå til rådighed.

 

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Mads Joakim Ri…

fre, 12/18/2020 - 17:10

Og dette gælder vel ikke for medlemmer på supplerende dagpenge? Det er stærkt problematisk for nogen af os, at situationen har lukket ned for alle opgaver, og at man bliver nødt til at lukke sit firma nu, hvis man har brugt sine 30 ugers klip.

Hej Mads
Undskyld det sene svar. Dagpengeforbruget er også sat på pause mellem 1. januar og 28. februar, hvis du er på supplerende dagpenge.
Mvh Hanne-Mari/AJKS

Bue Kjær Monrad

tir, 01/05/2021 - 01:34

Kan AJKS forventes at svare herom?