Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
AJKS er en af Danmarks billigste a-kasser

 

Priser for medlemskab hos AJKS - vi er den billigste a-kasse, du kan være medlem af

 

A-kasser udbetaler dagpenge - i AJKS gør vi meget mere end det. Et medlemskab hos os giver dig både økonomisk tryghed og branchespecifik vejledning, fordi vi er en niche-a-kasse. Det er en fordel for dig, fordi vi kender dit fag, og de muligheder og udfordringer det medbringer, hvis du skulle miste dit job, og du skal finde et nyt. 

Som medlem hos AJKS behøver du ikke tænke over, hvad der sker, hvis du mister dit job. Vi er din forsikring, hvis det sker - din garanti for at der stadig går penge ind på kontoen.

Og ja, en a-kasse lyder lige så kedeligt som pension og forsikringer. Men vi ved også, at den er lige så rar at have, når der bliver brug for den.

Og så er AJKS den billigste a-kasse, du kan være medlem af i Danmark.

 

 

Priser for medlemskab i AJKS

Pris for fuldtidsforsikring før fradrag pr. måned

For fuldtidsforsikrede er kontingentet for a-kassen hos AJKS 481 kr. pr. måned før fradrag. Du betaler kontingent hvert kvartal, og det skal forudbetales.

Hvis du søger job på 37 timer om ugen, så skal du være fuldtidsforsikret.

Pris for deltidsforsikring før fradrag pr. måned

For deltidsforsikrede er kontingentet for a-kassen hos AJKS 353 kr. pr. måned før fradrag. Du betaler kontingent hvert kvartal, og det skal forudbetales.

Hvis du ikke ønsker et fuldtidsjob og maksimalt kan og vil arbejde 30 timer om ugen, så skal du være deltidsforsikret.

Få a-kasse for 0 kr. hvis du er studerende og under 30 år

Hvis du er studerende, kan du som udgangspunkt være gratis medlem af AJKS i fem år. Der er dog nogle undtagelser for gratis a-kasse medlemskab for studerende.

Læs mere: Studerende hos AJKS

Pris for studerende over 30 år

Hvis du er fyldt 30 år, er det billigere at være medlem af AJKS, når du studerer. Du skal nemlig ikke betale administrationsbidrag til a-kassen, hvis du opfylder visse betingelser. Det vil sige, at du sparer 100 kroner om måneden på dit kontingent.

Bidraget til Staten skal du dog stadig betale – medmindre du betaler til efterlønsordningen. Statsbidraget ligger på 376 kroner, hvis du er fuldtidsmedlem eller 250 kroner som deltidsmedlem.

Du kan spare penge ved at lade dig deltidsforsikre, så længe du læser. Du bliver automatisk fuldtidsforsikret, når du afslutter din uddannelse og søger om dimittendrettigheder.

Fordel: Hvis du har været medlem i AJKS i 12 måneder, når du afslutter din uddannelse, har du ret til dagpenge dagen efter. Hvis du ikke har 12 måneders medlemskab, kan du først få dagpenge en måned senere.

Læs mere her: Studerende og 30 år?

Pris for dig der er på efterløn

Pris for efterlønsordningen er 548 kr. pr. måned som fuldtidsforsikret og 365 kr. som deltidsforsikret. 

Modtager du efterløn, skal du ikke betale til ATP, og så slipper du lidt billigere. Dit kontingent vil så være henholdsvis 476 kroner eller 353 kroner – afhængigt af om du er fuld- eller deltidsforsikret.

Læs mere om efterlønsordningen

AJKS er den billigste a-kasse du kan være medlem af