Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Mathias Linnemann

Co-founder og CCO

Om mig

Mathias Linnemann er co-founder og CCO af Worksome. Han har tidligere været Industry Manager i Google i 6 år, som ansvarlig for den digitale transformation af Googles kunder. Han har en Master of Science i Innovation & Business Development fra Tsinghua University i Beijing og fra Copenhagen Business School. 

Worksome er en platform, der matcher højt kvalificerede freelancere og konsulenter ved brug af kunstig intelligens. Inden for 24 timer fra en virksomhed har oprettet et job, finder Worksomes algoritmer de bedst egnede til projektet blandt flere tusinde profiler, hvorefter virksomheden vælger deres favorit. Senest 5 dage senere har virksomheden adgang til præcis den ressource, den skal bruge. Worksomes gensidige rating-system sikrer høj kvalitet til hver en tid for både specialist og virksomhed. 

Worksome blev lanceret i februar 2017 af et founder team af tidligere Googlere. Der er i dag 7000 freelancere på platformen og 6000 virksomheder. Worksome er en virksomhed i hastig vækst, femdoblede omsætningen fra 2017 til 2018, samt ekspanderede til England. Worksome er finansieret med kapital fra Google executives og Tommy Ahlers. Det er nemt og gratis at oprette en freelance profil på Worksome.

Besøg Worksome nu.

Arrangementer