Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

2019: Årets Take Aways - og et blik frem mod 2020…

Et begivenhedsrigt år er ved at rinde ud, og det giver anledning til at fremhæve nogle highlights. Hvad har 2019 givet dig kære AJKS-medlem? Her er tre Take Aways set med AJKS-øjne.

Ny direktør - Nye events - Ny regering.

2019 set med AJKS øjne

 

#Ny direktør

Første marts tiltrådte Linda Garlov som ny direktør for AJKS. For dem der ikke kender Linda Garlov, kommer hun fra posten som direktør hos Dansk Journalistforbund. En direktør med stort kendskab til AJKS-medlemsgruppen - og for dig kære medlem betyder det, at AJKS har fået styrket fokus på at lave nye og bedre tilbud til dig.

Det gælder ift. service og håndtering af dagpengeudbetaling og ikke mindst nye tiltag, der skal bringe medlemmer og arbejdsgivere tættere på hinanden. AJKS vil gerne arbejde for at komme endnu tættere på dine jobmarkeder og understøtte en udvikling med større dialog mellem arbejdsgivere og vores jobsøgende medlemmer.   

 

#Nye Events

2019 blev året, hvor AJKS overgik antallet af egne medlemstilbud til både vores arbejdende og jobsøgende medlemmer. Over hele året blev det til mere end 50 events fordelt geografisk på Århus og København.

De sidste fem år har det været et strategisk indsatsområde at udvide paletten af medlemstilbud, vel og mærke uden at du som medlem oplever at kontingentet bliver dyrere.

Herunder finder du et par nedslag på det, du som medlem har haft af nye tilvalg:

Gå-hjem-møde:  ”Opsagt – sådan kommer du videre”, i samarbejde med Kommunikation & Sprog og Dansk Journalistforbund.

Workshops: ”Brænd igennem med CV og ansøgning” og ”Opstartsplan, salg og pitch”

Medlem-til-medlem Workshop: ”Brænd igennem med fokus på samtalen og pitch”. Nyt tiltag, hvor medlemmer får lov at præsentere og teste egne faglige oplæg.

Webinar: ”LinkedIn – for jobsøgende og freelancere”, i samarbejde med Kommunikation & Sprog og Dansk Journalistforbund.

Podcast: ”Nyuddannet og jobsøgende”

Det er også værd at nævne et par AJKS-klassikere - Faglig Torsdagsbar og ligeledes virksomhedsbesøg – i år hos Ambition, hvor digital markedsføring var på agendaen. Begge events i samarbejde med Kommunikation & Sprog og Dansk Journalistforbund.

Vi sluttede året med en julefrokost for vores ledige medlemmer, og det var glædeligt at opleve, hvor mange medlemmer der tog mod invitationen og fik julehygge, samvær og netværk til at gå op i en højere enhed. Det gør vi igen i 2020.

 

#Ny regering

2019 blev ikke mindst året, hvor Danmark fik et regeringsskifte. Fra AJKS byder vi regeringens lovændringer varmt velkomment – ikke mindst regeringens tilbagetrækning af opholdskravet. Nu kan du igen roligt fastholde dit a-kassemedlemsskab, selvom du eller din partner for en periode arbejder i udlandet. Lovændringerne træder i kraft 1.1.2020.

Og så er det slut med at tjekke jobforslag hver 7. dag og finde arbejde, hvis du indenfor 6 uger skal i job, på barsel eller efterløn. Du kan læse mere om de nye regler andet sted i nyhedsbrevet.

 

Vær velkommen 2020

2020 bliver året, hvor AJKS skærper fokus på match mellem medlemmer og virksomheder – hold øje med vores opsøgende rekrutteringsindsats.

Og glæd jer til insights fra AJKS´ egen rekrutteringsanalyse. Specifikt har vi spurgt 2350 virksomheder om deres rekrutteringsbehov, præferencer og brug af freelancere og selvstændige inden for kommunikation, marketing, journalistik, HR, grafisk arbejde, sprog (herunder korrektur og oversættelse), samt radio og tv.

Vi glæder os til fortsat at byde ind med tilbud til Danmarks bedste a-kasse medlemmer.

Glædelig jul og godt nytår.

 

Denne blok er defekt eller manglende. Du kan mangle indhold eller også kræves der, at du aktiverer det oprindelige modul.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Janne Rooma

lør, 12/28/2019 - 19:20

Kære a-kasse
Tak for jeres julehilsen.
I ønskes også alle en dejlig juleferie og et lykkebringende nyt år.
Venlig hilsen
Janne Rooma (formodentlig arbejdsløs fra
1. april 2020)