Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

AJKS har købt tre pladser på DMJXs Business Makers forløb – fra idé til forretning. Er det dig, der skal med?

AJKS tilbyder et gratis efteruddannelsesforløb til tre af vores ledige medlemmer. Så hvis du har et koncept, en idé, en iværksættervirksomhed eller noget tredje, men mangler redskaberne til at tage det til det næste niveau, så skal du læse videre.

Fra ide til forretning - for dig der vil væreIværksætter, selvstændig eller freelancer

DMJX Har du et koncept, en idé, en iværksættervirksomhed eller noget tredje, men mangler redskaberne til at tage det til det næste niveau? Så er DMJX's nye efteruddannelse lige noget for dig.

AJKS tilbyder tre pladser på DMJXS nye uddannelse i forretningsudvikling. Du kan læse mere om Business Makers – fra forretning til ide her.

Du skal sende en motiveret ansøgning til ajks@ajks.dk og skrive ” Business Makers” i emnefeltet.

Der er ansøgningsfrist den 15. januar 2020.

 

AJKS tilbyder et gratis efteruddannelsesforløb til tre af vores ledige medlemmer. Så hvis du har et koncept, en idé, en iværksættervirksomhed eller noget tredje, men mangler redskaberne til at tage det til det næste niveau, så skal du læse videre.

 

Vi vil gerne klæde medlemmerne på til en ny virkelighed

AJKS støtter den nye forretningsudviklings-uddannelse på DMJX, fordi vi kan se, at mange af vores medlemmer arbejder selvstændigt og freelance – og flere af dem kommer til det i fremtiden. Derfor vil vi gerne klæde medlemmerne godt på til den nye virkelighed og faglighed, det er at have sin egen forretning.

Som et forsøg tilbyder vi et gratis efteruddannelsesforløb til tre af vores medlemmer, der er i kontakt med dagpengesystemet - enten i form af supplerende dagpenge eller almindelige dagpenge.

 

Ansøgningskrav og udvælgelsesproces

For at komme i betragtning til en af pladserne, skal du opfylde følgende krav:

  • Du skal være ledig
  • Du skal være ambitiøs og kunne deltage i alle dage på workshoppen.
    Se workshopdagene her
  • Du skal opfylde DMJX’ krav.
  • Du skal forpligte dig til, at AJKS må følge dit forløb og din proces på uddannelsen, så vi kan blive klogere og har mulighed for at fortælle andre medlemmer om det.
  • Du skal skrive en ansøgning til AJKS, hvor du forklarer lidt om din forretningside, og fortæller hvorfor det er dig, der skal med på uddannelsen. Du skal sende ansøgningen til ajks@ajks.dk og skrive ”Business Makers” i emnefeltet.

  • Der er ansøgningsfrist den 15. januar 2020.

 

Vi udvælger deltagerne på baggrund af ansøgningerne.

 

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.