Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

AJKS vokser

AJKS vil sikre, at medlemmerne finder den kortest mulige vej til næste job. Derfor fokuserer a-kassen på at tilbyde relevant og kompetent rådgivning om kompetenceafklaring, jobmuligheder, efterspørgsel og brancher, effektiv jobsøgning – ja, faktisk alt, hvad der relaterer sig til at komme i relevant beskæftigelse.

Derfor er Søren Cronwald og Henrik Hansen ansat som karrierevejledere. De har begge flere års erfaring med rådgivning af ledige og er begge uddannede i film-og medievidenskab på Københavns Universitet. Henrik har arbejdet som kommunikationsmedarbejder og underviser, og Søren har flere års erfaring med markedsføring fra kommunikationsbranchen.

Søren og Henrik udgør sammen med karrierevejleder Rasmus Hengstenberg AJKS’ karriereteam.

Rasmus har været ansat i AJKS siden 2011 og er uddannet cand.scient.soc. og har tidligere arbejdet i Afrika, i kulturbranchen og som afdelingsleder hos anden aktør.

A-kassechef i AJKS, Betina Nielsen udtaler: ”Ved at ansætte Søren og Henrik kan AJKS bl.a. arbejde målrettet med rekruttering og dermed opsnuse og tydeliggøre jobåbninger til vores medlemmer. Karriereteamet vil løbende arbejde med at udvikle og kvalitetssikre temavejledningsmøderne, facilitere AJKS’ jobsøgningsnetværk Toolbox og deltage i det beskæftigelsespolitiske arbejde i bl.a. Akademikernes Centralorganisation.”

Karriereteamet tilbyder ledige medlemmer individuel vejledning om jobsøgning, arbejdsmarkedet, CV og ansøgning, rettigheder og muligheder i jobcentersystemet, opkvalificering, jobmuligheder og brancheskift, særordninger og alt andet, som er relevant i vejen til næste job.

Derudover vil karriereteamet selvfølgelig forsat samarbejde med Dansk Journalistforbund og Kommunikation og Sprog, jobcentre og kursusudbydere.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.