Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Akademikerkampagnen fortsætter!

Kan du skabe værdi for private virksomheder? Er du parat til at tænke ud af boksen og bruge dine kompetencer inden for nye brancher? Og har du en bachelor - eller kandidatgrad? Så kan akademikerkampagnen være noget for dig!

Akademikerkampagnen arbejder målrettet på at få sat akademiske kompetencer i spil i små og mellemstore private virksomheder (SMV’er).

Siden 2012 og frem til april 2014, har Akademikerkampagnen skabt omkring 2500 jobåbninger inden for forskellige brancher, til alt fra humanister, samfundsvidenskabelige og teknisk-videnskabelige kandidater/bachelorer.

I 2014 vil fokus bl.a. være at skabe jobåbninger for dimittender i SMV'er, og akademikerkampagnen vil følge op på de mange virksomheder, der blev kontaktet i 2013.

Derudover vil akademikerkampagnen udsøge nye brancher, hvor akademiske kompetencer kan skabe værdi.

I november vil der, som led i akademikerkampagnen, blive afholdt en stor beskæftigelseskonference, hvor virksomheder og ledige akademikere kan mødes ligesom der lokalt vil blive afholdt matcharrangementer m.v.

AkademikerKampagnen.dk kan du læse mere om kampagnens aktiviteter og formål.

Akademikerbasen.dk vil forsat udgøre den vigtigste rekrutteringsplatform for akademikerkampagnen så det er vigtigt, at du som medlem opretter en profil, og derved bliver synlig.

Hvis du er i tvivl om akademikerkampagnen kan være relevant for dig, så kontakt AJKS´ vejlederteam og få en snak om hvorvidt det er en oplagt mulighed for dig.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.